Laylowo-Fedrysiowe Czapeczniki
Moderator: Junior Moderator
- Anka.
- Kontakt:
Re: Laylowo-Fedrysiowe Czapeczniki
Poważnie o nich myślałam dopóki stado nie zaczęło mi się sypać , wyciszając tym samym GMR...
- StasiMalgosia
Anka nie namawiając i nie kusząc powiem tylko że blutkowy agutek to najsłodszy dzieciak w stadzie i jego najtrudniej będzie mi oddać. Dziś wylizał mi cały nos a potem iskał rzęsy 

Przemysl sobie na spokojnie, wiemjak tojest z drugiej strony maluchy to duzo radosci ,pozwala zachowac to jakas rownowage i pogodzic się z tym co nieuchronne, mnie wlasnie swiadomosc posiadania 8 szczurow ok 2 lat i powyzej sklonila do mniej restrykcyjnych zasad odnosnie przyrostu stada.
- Anka.
- Kontakt:
Ehh, nie pomagacie mi
Tym bardziej,że moje rasiaki to i wątpliwych rozmiarów i wątpliwego zdrowia.
Wierze ,że jeszcze troche czasu mam, pomyśle, zastanowie się, ale jeśli wczesniej znajdzie się dobry domek też się uciesze.
Niech rosną duuuże i zdrowe , i nie męczą mamusi:)

Tym bardziej,że moje rasiaki to i wątpliwych rozmiarów i wątpliwego zdrowia.
Wierze ,że jeszcze troche czasu mam, pomyśle, zastanowie się, ale jeśli wczesniej znajdzie się dobry domek też się uciesze.
Niech rosną duuuże i zdrowe , i nie męczą mamusi:)
OMG! Ostatni pan jest najcudniejszy! Obłędny po prostu! 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
No jakos za bardzo czapcznikinie sa hodliwe,mimo , ze chyba kazdy ktoz nimimial do czynienia moze potwierdzic ,ze satoszczury po prostu niezwykłe ,a ja mialam nowe mioty oglaszac ,drugi Leylisiowy i burmkowo? beskowy? po Zubejdzie......
ja chce burmka, ja! 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
na mnie też nie licz - też nie pomogę!Anka. pisze:Ehh, nie pomagacie mi![]()

(ja Ci wręcz zazdroszczę, że masz z tym problem- że możesz rozważać sprawę...)
Ja się bardzo dziwię, że czapeczniki zbytu nie mają, to są naprawdę fajne szczury. O samcach wprawdzie niewiele mogę powiedzieć, bo ich nie mam, ale samiczki bardzo sobie chwalę. Najbardziej lubię w nich tę dwoistość natury - są niezależne i bardzo proludzkie zarazem 

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
- StasiMalgosia
Odmienna i jest czego zazdrość, maluszki są rozkoszne, uparte i odważne. Już kombinują jak zejść z łóżka na podłogę. Biedny Leyliś musi hamować ich eksploratorskie zapędy znosząc je co chwila na kupkę (co zresztą nie zawsze się udaje i alkenowa dziewczynka zaliczyła już rundkę po podłodze)
.

Jej śliczne są te klusiaki
A w ogóle to jak jest z adopcją? Czy można by jakiegoś szczurka zaadoptować?
Czy raczej mogą tylko osoby, co dłużej są na forum, bardziej się je zna?

A w ogóle to jak jest z adopcją? Czy można by jakiegoś szczurka zaadoptować?

Ze mną:Primental, Edgar, Cocolino
Za TM [*][/i]: Nivek, Vito, Kaspar, Sascha, Virus, Dero, Zero, Layla, Bubi, Łatka
Za TM [*][/i]: Nivek, Vito, Kaspar, Sascha, Virus, Dero, Zero, Layla, Bubi, Łatka
StasiMalgosia pisze: (co zresztą nie zawsze się udaje i alkenowa dziewczynka zaliczyła już rundkę po podłodze).

Vesper, to szczurki do kupienia, a co do osób, to hodowca najpierw musi zrobić rozeznanie czy ktoś jest osoba godną zaufania.
ze mną: leszek, kendrick
Generalnie maluszki moga zaadoptowac osoby spoza forum.
Obowiazuje umowa adopcyjna , oplata adopcyjna, no i najwazniejsze trzeba napisac na maila pare slow o sobie i swoich zwierzetach doychczasowych, ewentualnym dostepie do weterynarza ,lub gotowosci podjechania gdzies dalej wprzypadku np koniecznosci zrobienia rtg czy przeprowadzania operacji, no i rozmowa przedadopcyjna.
Obowiazuje umowa adopcyjna , oplata adopcyjna, no i najwazniejsze trzeba napisac na maila pare slow o sobie i swoich zwierzetach doychczasowych, ewentualnym dostepie do weterynarza ,lub gotowosci podjechania gdzies dalej wprzypadku np koniecznosci zrobienia rtg czy przeprowadzania operacji, no i rozmowa przedadopcyjna.
Aha
A ile wynosi opłata adopcyjna?

A ile wynosi opłata adopcyjna?
Ze mną:Primental, Edgar, Cocolino
75 zl za maluszka, w tym przypadku 135 PLN za dwa( u mnie tradycyjnie jest 10% znizka przy adopcji 2 i wiecej maluchów)