Jakoś tak omijam swój temat...
Tak się zbieram i zbieram,ale co mam napisać,kiedy jestem jednym wielkim wyrzutem sumienia???
No dobra,kiedyś to trzeba napisać.
Podjęłam bardzo trudną dla mnie decyzję.
Mój Baśku jest obecnie u sr-oli w jej babskim stadzie.Jechał tam na tymczas,do momentu wykastrowania Niko Pudzianowskiego.Dziewczyny go bardzo dobrze przyjęły,tak samo,jak wtedy,gdy u mnie były na czas wyjazdu sr-oli.
Po jego wyjeździe nagle w stadzie zrobił się kompletny spokój...Zero bijatyk,zero gwałtów zbiorowych...Przytulanki,iskanko i sielanka.
Wtedy pojawiła się ta myśl...
Czy kastrować Niko,nie mając gwarancji,że reszta stada też przestanie go gwałcić,skoro alfa przestanie?A jakby wrócił i znowu musiałabym go trzymać poza klatką?...
I ta druga opcja...DS u sr-oli dla mojego czarnuszka.Dziewczyny praktycznie od razu go zaakceptowały,teraz przytulają pysie w "Paszczaku"...No i to,co chyba najważniejsze - między dziewczynami poczuł się wreszcie jak facet,tym razem to nie on jest gwałcony,ale sam sobie używa!

(podpieram się relacjami sr-oli)
Pudzian nie musiałby tracić jajek...
Zdecydowałam,że zostaje u sr-oli...
Nie wiem,może źle zrobiłam,bo cały czas biję się z myślami i cholernie tęsknię za moim wariatem.Z całego stada on stał się dla mnie tym najważniejszym.Ale...to nie chodzi o mój kaprys zatrzymania Baśka za wszelką cenę,chodzi przecież o jego dobro,prawda?
Niech mi ktoś powie,że dobrze zrobiłam...
Dlatego właśnie tak tu cicho...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe
http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38