Duet pełnojajecznych: Bolek i Lolek oraz inne moje gadziny

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Mucha321
Kontakt:

Re: Duet pełnojajecznych: Bolek i Lolek oraz inne moje gadzi

Post autor: Mucha321 »

Oj.. to smutna historia El Hóróna. :(
Rozumiem Cię, bo sama staram się zsocjalizować samca Brown Norwaye i spooooro roboty przede mną, bo on nie współpracuje. a 19 (?) chłopa, to dopiero wyzwanie. :o
Przepraszać mnie nie masz za co. Za dobrą decyzję, którą podjęłaś kierując się przede wszystkim dobrem chłopców? To świadczy o Twojej odpowiedzialności. w Twojej sytuacji zrobiłabym zapewne to samo. ;)

Zuzka, wyczochraj Alexa i Marty'ego od ciotki Muszki. ;D Wybacz, że zaśmieciłyśmy Ci temat ale obserwowałam tę trójkę rodzeństwa od samych narodzin i zawładnęli moim sercem. Żałuję, że ostatecznie nie zamieszkali u mnie ale.. wierzę, że im dobrze u Ciebie. :)
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //

z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.

+ RESZTA TOWARZYSTWA :)
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

dobrze wiedzieć że matrixowi chłopcy w końcu znaleźli ostateczną przystań. pamiętam ile nerwów mi (i nie tylko mi) zeżarła ta cała sprawa...
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

No,to wreszcie chłopaki znalazły swoją przystań!Też miałam pomóc w adopcji matrixowych chłopaków,ale w ostatniej chwili nie wyszło...
Zuzka,nietoperkowa przesyłka leci za moment do Ciebie(z małym gratisem,bo to dla matrixowych chłopaków) ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Post autor: zuzka-buzka »

Dziękuję Ci bardzo, Wam wszystkim dziękuję. :) Chłopaki wyczochrane. Dosyć szybko się przyzwyczajają. Marty bardzo lubi mizianko, wczoraj leżał w kącie klatki, drzemał, a ja go za uszkiem przez pół godziny drapałam. ;) Alex też dosyć to lubi, ale woli w swoim hamaczku leżeć. Rozumiem ich, jeszcze boją się mnie, w końcu mieszkają u mnie od soboty...

Tak, ja też niemiło wspominam tę akcję... Wszystko działo się na gwałt, jak najszybciej, a szczurki z pewnością to przeżyły. :-\ Miałam przygarnąć Autisia i Mrocznego, ale rodzice się nie zgodzili... Teraz już jest dobrze, uspokoiło się to, chłopaki zostaną już u nas na zawsze. ;) Powtórzę to już chyba tysięczny raz, ale... cudowni są. :P Mama co chwileczkę podchodzi do klatki i mówi "co robią moje słodziaczki kochane?". A ponoć się ich brzydzi... ;)
ObrazekObrazekObrazek
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Post autor: zuzka-buzka »

Wczoraj usiadłam na małym krzesełku przy klatce, otwarłam drzwiczki i przysunęłam się, że wychodząc z klatki, trafiali na moje kolana. Trochę po mnie połazili, próbowali zwiać przez górę klatki ;) , ale dotknąć się nie dali. Wspinali mi się po brzuchu, ale jak dotknęłam, to wielka panika, tragedia. ::) ;D Zwiewali od razu do klatki. A póki na nich nie patrzyłam i zajmowałam się lekturą, był spokój. ^-^
ObrazekObrazekObrazek
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”