Geralt... [*]
Moderator: Junior Moderator
Geralt... [*]
Geralt urodził się w grudniu 2008 roku. Kiedy trafił do mojego domu miał 3 miesiące.
Od zawsze był pięknym, wesołym szczurkiem. Nie miał trudności z przystosowaniem się do nowego otoczenia i ludzi. Uwielbiał zabawę...
Nie był typem chorowitka, jednak w te wakacje, 2010 roku stracił jedno oczko. Mimo to czuł się bardzo dobrze. Aż do wieczora, 10 października. Wstałam rano, przywitałam się z nim, dałam mu kilka smakołyków. Był jak zwykle wesolutki, chciał się bawić. Wróciłam ze szkoły, posiedziałam trochę na powietrzu... Idąc do pokoju myślałam, czy aby nie wrócić się po mlecz dla niego. Nie zdążyłam... Geri już odchodził. Zobaczywszy w kącie klatki jego chudą sylwetkę, wiedziałam co się dzieje. Jeszcze oddychał. Bardzo powoli, był już chłodny... Przed dwudziestą razem z mamą pochowałam go.
Wszystko jest z nim związane. Każde miejsce na którym siadał, wszystko co lubił jeść... Nie wierzę że już nigdy nie będzie siedział mi na ramieniu, łaskotał policzka wąsami... Nie wierzę że już go nie ma. Żył rok i 10 miesięcy...
Od zawsze był pięknym, wesołym szczurkiem. Nie miał trudności z przystosowaniem się do nowego otoczenia i ludzi. Uwielbiał zabawę...
Nie był typem chorowitka, jednak w te wakacje, 2010 roku stracił jedno oczko. Mimo to czuł się bardzo dobrze. Aż do wieczora, 10 października. Wstałam rano, przywitałam się z nim, dałam mu kilka smakołyków. Był jak zwykle wesolutki, chciał się bawić. Wróciłam ze szkoły, posiedziałam trochę na powietrzu... Idąc do pokoju myślałam, czy aby nie wrócić się po mlecz dla niego. Nie zdążyłam... Geri już odchodził. Zobaczywszy w kącie klatki jego chudą sylwetkę, wiedziałam co się dzieje. Jeszcze oddychał. Bardzo powoli, był już chłodny... Przed dwudziestą razem z mamą pochowałam go.
Wszystko jest z nim związane. Każde miejsce na którym siadał, wszystko co lubił jeść... Nie wierzę że już nigdy nie będzie siedział mi na ramieniu, łaskotał policzka wąsami... Nie wierzę że już go nie ma. Żył rok i 10 miesięcy...
-
- Kontakt:
Re: Geralt... [*]
[*] 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..

[*] dla Geralta
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- Mucha321
- Kontakt:
Smutno 
Geralt [*]

Geralt [*]
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

- zuzka-buzka
Gerciu... Jeszcze młodziutki. 
Niestety, ogonki przychodzą i... co najokropniejsze - szybko odchodzą.
To smutne, że te zwierzątka żyją tak krótko...
Hasaj perełko wraz z Kojaczkiem maleńkim.
Dla was kwiatuszki:
['] ['] [']

Niestety, ogonki przychodzą i... co najokropniejsze - szybko odchodzą.

Hasaj perełko wraz z Kojaczkiem maleńkim.
Dla was kwiatuszki:
['] ['] [']

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Też mi przykro...(*)
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
- sasza&masza
- Numer GG: 9176574
[*]Trzymaj się 

Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
[*]
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
bardzo Ci współczuję...
dla Geralta [*]
dla Geralta [*]
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889