Rozpoznawanie płci
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: Rozpoznawanie plci
http://img210.imageshack.us/i/dsc01007d.jpg/ - tak wygląda podwozie samiczki.
u Twojego ogonka widać schodzące jajka (pierwsze zdjęcie)
u Twojego ogonka widać schodzące jajka (pierwsze zdjęcie)
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
dzieki za odp. i wszystko jasne. mam chłopaka w domu.. w takim razie musze zrezygnowąć z tej samiczki i poszukac i wziąść od kogoś chlopaka.
dziś cos mnie tchnęło aporpo płci bo, naprawda myslałam ze to babka jest. a tu psikus
dziś cos mnie tchnęło aporpo płci bo, naprawda myslałam ze to babka jest. a tu psikus
Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]

Całe szczęście, że nie wzięłaś jeszcze tej samiczki, bo byłby problem
Swoją drogą, strasznie młody musi być chłopak, skoro mu jeszcze jajka nie zeszły..

Swoją drogą, strasznie młody musi być chłopak, skoro mu jeszcze jajka nie zeszły..
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
- StasiMalgosia
powiem ci ze ona jest jakis dziwny;p wygląda jak mysz a myszką nie jest na pewno;] no chyba ze to jakas taka wieksza myszka o duzych nogach ehhe , z tego co wiem to taki najmłodszy to nie jest, jajka to niby ma niby nie ma i byli wlasiciele mowią ze samiczka, wet ( chyba jakis nieogarniety_) tez ze samiczka.Sheeruun pisze:Całe szczęście, że nie wzięłaś jeszcze tej samiczki, bo byłby problem![]()
Ciesze sie ze tej małej nie wziełam bo był by problem.
ja mam pecha do dziwnych zwierząt kiedys moj kot przez jakis czas był kotką wiec wszystkiego sie mozna spodziewać ;]
dzięki za odpowiedzi ;]
Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]

- StasiMalgosia
Lusia a wstaw jeszcze dla pewności jedno zdjęcie bo jak maluch starszy to powinien mieć już spore jajka.
- zuzka-buzka
no i wstaw takie zdjęcie, jak chłopak idzie. Tj nie podnoś go, tylko żeby było wszystko pięknie widać, jak on spokojnie spaceruje.
To na pewno szczur? Bo skoro mówisz, że maleńki...
To na pewno szczur? Bo skoro mówisz, że maleńki...

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
to bedzie trudne bo on/ ona nie moze usiedziec w miejscu;/ i cięzko pstryknąć fotek jedyne co mi sie udalo to cos takiego;./

- zuzka-buzka
Wstaw miniaturkę! bo przez ciebie komputer mi się zawiesił i tak czy siak zdj nie wczytał. ;/
A i nie musi siedzieć, może sobie iść. Wystarczy że zrobisz zdjęcia jego boku , jak idzie.
A i nie musi siedzieć, może sobie iść. Wystarczy że zrobisz zdjęcia jego boku , jak idzie.

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
- zuzka-buzka
Ej, ale ja sama już nie wiem, czy dziewczę, czy chłopak, bo jajek nie widac. ;/ Ale podwozie wskazuje, że chłop... Więc czemu jajek nie ma, skoro już nie młodziak? Dziwne...

ja tez nie mam pojecia. moze to obojnak? albo jakis cofniety w rozwoju, napewno takie rzeczy tez sie zdazają . zmieniła bym na miniaturke ale nie moge edytowac postów

- zuzka-buzka
Eh... A spróbuj zrobić zdjęcie dupki - jak idzie tak od tyłu. A potem jeszcze jedno - jak idzie, tylko mu ogonek podnieś.

Nie wiem czy nowe zdjęcia coś dadzą.
Wygląda na chłopaka.. może po prostu jeszcze mu zejdą jajka, poczekajmy trochę. Jeśli nie, trzeba by zasięgnąć porady weterynarza.. moze ma jakąś wadę?
Wygląda na chłopaka.. może po prostu jeszcze mu zejdą jajka, poczekajmy trochę. Jeśli nie, trzeba by zasięgnąć porady weterynarza.. moze ma jakąś wadę?
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
- zuzka-buzka
Sherun, ale to ponoć już niemłody chłopaczek. Więc jajucha mieć powinien.

moze nie to ze nie młody .ale nie taki dzieciaczek. moi można tak powiedzieć znajomi mieli ją/ go jakieś ponad 2 miesiące a wcześniej go miał jeszcze ktoś inny. zdjęc juz teraz nie bede robic bo sie stresuje on/ ona poczekamy zobaczymy narazie jeszcze nie bede brać 2 szczura niech sie to wszystko wyjaśni .