http://s1239.photobucket.com/albums/ff5 ... t=f006.jpg Jaka cudna foteczka, widać jak im jest niewymownie dobrze!

Wycałuj od nas wszystkie brzuszki ( choćby przy niektórych zajęło Ci to nieco więcej czasu

Moderator: Junior Moderator
Ja zacznę po prostu spisywać te wszystkie buziaczki, które przesyłacie Nevince i jak już w końcu nie będę się bała nagłego powstania ziejącej dziury w mojej paszczy, to je wszystkie przekażęunipaks pisze: Wycałuj od nas wszystkie brzuszki ( choćby przy niektórych zajęło Ci to nieco więcej czasu![]()
)
manianera pisze: ale ja już jestem tak przyzwyczajona do ran kłutych i ciętych w jej wykonaniu, że bezkrwawe łapanie wydaje mi się szczytem delikatności i skrzętnie chowanych pozytywnych uczuć
manianera pisze:Jak już chwalić, to na całego - Leia rozwija swoją miziakowatośc i naleśnikowatość przyprawiając nas o westchnienia radości.
Korzystaj, korzystajcie jak najwięcejmanianera pisze:Jak już chwalić, to na całego - Leia rozwija swoją miziakowatośc i naleśnikowatość przyprawiając nas o westchnienia radości.
Mam nadzieję, że inteligencja Neviśki nie obejmuje umiejętności czytania, bo gdyby tak było - tydzień sfoszenia gwarantowanyIHime pisze:Na tym ostatnim zdjęciu wygląda jak ofutrzona ektoplazma.![]()