. Wczoraj wieczorem pojechały dzieciaki Izabeli i dziewczynka merch. Przez ostatni tydzień byłam tak zajęta że nie starczyło mi sił by wrzucić zdjecia dzieciaków. Postaram sie to nadrobić dziś.
 . Wczoraj wieczorem pojechały dzieciaki Izabeli i dziewczynka merch. Przez ostatni tydzień byłam tak zajęta że nie starczyło mi sił by wrzucić zdjecia dzieciaków. Postaram sie to nadrobić dziś.Izabela muszę Cię uprzedzić że trafił do ciebie najbardziej uparty dzieciak. Twoja czarna dziewczynka, jak sobie coś umyśli, jest nie do powstrzymania. Nawet włożenie jej do klatki było skomplikowaną logistycznie operacją a i tak zamin zdążyliśmy wyjąć rękę już ponownie wedrowała po naszym ramieniu
 (piszemy o tym dopiero teraz bo baliśmy się żebyś sie nie rozmyśliła
 (piszemy o tym dopiero teraz bo baliśmy się żebyś sie nie rozmyśliła  - połączenie inteligencji poczapeczkowców z takim uporem może być mieszanka iście wybuchową
  - połączenie inteligencji poczapeczkowców z takim uporem może być mieszanka iście wybuchową   )
 )No i prosiłabym o info jak maluszki odnalazły się w nowych domkach

Pierwsze obserwacje potwierdzają czarną wiercipiętkę - nie trzeba się było bać, że się rozmyślę, mnie taki charakter nie odstrasza
 Pierwsze obserwacje potwierdzają czarną wiercipiętkę - nie trzeba się było bać, że się rozmyślę, mnie taki charakter nie odstrasza   Kciukajcie, by było bezproblemowe i jak najkrótsze
  Kciukajcie, by było bezproblemowe i jak najkrótsze