No i masz pozdrowienia od Bazyla

Jak fajnie jest się znowu zaszczurzyć...
A w nowej klatce jeszcze dwa wolne miejsca, więc trzeba myśleć powoli co dalej

Moderator: Junior Moderator
ciesze sie bardzoEffie pisze:Ogonek już ma się lepiejwczorajszy antybiotyk mała wtrząchnęła z pasztecikiem a osłonkę dostała później z twarożkiem. Charisma jest sfrustrowana, że jej siostra dostaje takie pyszności, a ona biedna na czas ich konsumpcji jest wyjmowana z klateczki... Będę jej musiała to jakoś wynagrodzić, wiercipiętce niegrzecznej
nooo i zaraz się biorę za wymóżdżanie imienia
musi być wyjątkowe, skoro tak długo będę nad nim myśleć
Heh, bardzo miło mi to słyszeć. Staram się pomagać jak mogę, mam pustą klatkę, więc co mi szkodzi jakieś ogony przenocowaćzyberka pisze:Super, strasznie się cieszę W ogóle gratuluję Ci tych wszystkich akcji i zaangażowania, dużo szczurków wyciągnęłaś ostatnio z paszczy węża...
No i masz pozdrowienia od Bazyla widzisz, miał byc na tymczas, a jest na stałe i niedługo(albo ciut dłużej, bo transport się odwleka) dojedzie do nas drugi kolega. Dziękujemy
Pewnie, że wycałuję. To jest pierwsze co robię przed wyjściem z domu i po powrocie do niegogietkafredka pisze:ciesze sie bardzo ucaluj obie panienki ode mnie :*
ps, kocham Twoj podpis!!
hyhyhy GMC dopadło, nie wiem czy współmierne z GMR bo obecna klatka jest raczej wystarczającaEffie pisze: Kupujemy Towera, żeby dziewczątka nie musiały się cisnąć.