Nie oglądajcie na chomiku,tylko pobierzcie bo jakoś dziwnie przyspieszone jest
 .
 .Moderator: Junior Moderator

.
 .

.Możecie sobie pobrać na mój koszt,tylko błagam nie pobierajcie specjalnie dużo razy
 .Możecie sobie pobrać na mój koszt,tylko błagam nie pobierajcie specjalnie dużo razy  .Tak,to zielone to siatka(plastikowa)...
 .Tak,to zielone to siatka(plastikowa)... .
 . )kupiła jakąś karme tanią,ale ma bardzo urozmaicony skład,i w nim jest nawet ryba
 )kupiła jakąś karme tanią,ale ma bardzo urozmaicony skład,i w nim jest nawet ryba  .Pojade do Rzeszowa w niedziele,to zobacze w zoologu
 .Pojade do Rzeszowa w niedziele,to zobacze w zoologu  .
 . .
 .

.
 . zajrzyj strone wcześniej....
  zajrzyj strone wcześniej....
 .Postanowiłem robić filmy,bo żadna z nich nie usiedzi tyle,żeb zrobić ostre zdjęcie,bo mój aparat nie chwyta(chyba że przy pięknej pogodzie ze słońcem wpadającym przez okno,ale teraz to rzadkość
 .Postanowiłem robić filmy,bo żadna z nich nie usiedzi tyle,żeb zrobić ostre zdjęcie,bo mój aparat nie chwyta(chyba że przy pięknej pogodzie ze słońcem wpadającym przez okno,ale teraz to rzadkość   )
 ) 
  .Oczywiście biły się też normalnie,ale po każdej bitwie następowało to iskanie.Do dobrze czy źle?
 .Oczywiście biły się też normalnie,ale po każdej bitwie następowało to iskanie.Do dobrze czy źle?  
  ...szczurki cioci otworzyły już oczka
 ...szczurki cioci otworzyły już oczka  .
 .