Moja Frytka,Beata i Farbka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- zuzka-buzka
Re: Moja Frytka i Beata
świeżo urodzone zwierzątka bez ofutrzenia - wiem, że i na szczurki i na myszki się mówi oseski

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
No to...niestety,ale malutkie cioci już mają futerko,ale w niedziele do niej jade,więc strzele pare fotek
.

Ludzie,co sie dzieje?!
Od czasu dodania filmu są tylko jakieś 3 posty innych!
ale o co chodzi?Axen97 pisze:Ludzie,co sie dzieje?!
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Axen widocznie się dziwi dlaczego wszyscy przestali go błagać, żeby poprawił warunki szczurkom. Jak porady i prośby nic nie dają - ludzie nie widzą już sensu pisania tu czegokolwiek.
a, utrata publiczności boli najbardziej 

ze mną: leszek, kendrick
- Paul_Julian
- Kontakt:
Ale co ludzie mają pisać ? To lepiej Ty pisz co u Was.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
U mnie szystko dobrze
.
I mam pytanie:To źle,że szczurek często ma mokry nosek?Tyko trpszke,no ale jednak czuć że jest mokry.

I mam pytanie:To źle,że szczurek często ma mokry nosek?Tyko trpszke,no ale jednak czuć że jest mokry.
No i ponawiam to pytanie...Bitew już prawie wcale nie ma,a właściwie to nie są bitwy tylko iskanie na siłe.Dopiero teraz to zauważyłem .Oczywiście biły się też normalnie,ale po każdej bitwie następowało to iskanie.Do dobrze czy źle?
- Paul_Julian
- Kontakt:
Iskanie to zawsze dobry znak. A mokry nosek ... hm, psy też mają mokre nochalki. Na pewno troszke wilgotny musi być , człowiek w srodku tez ma mokry 

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
Tak, szczury często się biją.
Tak, szczury się iskają.
Tak, szczury często iskają się na siłę.
Tak, to zupełnie normalne.
Tak, to może być źle, że mają mokre noski. Mogą mieć katar. A to oznacza, że mogą być przeziębione. Ale do weta i tak nie pójdziesz, bo po co? I nie, nie można dać im gripexu, bo może ich to zabić.
Tak, szczury się iskają.
Tak, szczury często iskają się na siłę.
Tak, to zupełnie normalne.
Tak, to może być źle, że mają mokre noski. Mogą mieć katar. A to oznacza, że mogą być przeziębione. Ale do weta i tak nie pójdziesz, bo po co? I nie, nie można dać im gripexu, bo może ich to zabić.
- Paul_Julian
- Kontakt:
A ja myslę, ze to normalne , ze mają lekko mokre noski. No chyba , ze sie całkiem smarkają i im cieknie z nosa. Ale to chyba co innego.
Ech, myslę, ze ludzie faktycznie woleli by usłyszeć coś więcej nt. nowej klatki, karmy, wizyty u weta , rozmowy z ciocią nt maluchów itd itd.
Ech, myslę, ze ludzie faktycznie woleli by usłyszeć coś więcej nt. nowej klatki, karmy, wizyty u weta , rozmowy z ciocią nt maluchów itd itd.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
-
Moje też jak mnie dotkną noskiem to czuję, że jest lekko wilgotny, więc nie ma się co martwić. Jak było wcześniej - gorzej jakby się naprawdę dużo z noska lało.
Uff,a już sie bałem że są przeziębione
.
Czasami u Frytki jest troszke parafiny pod oczkiem(taka zaschnięta),ale jest jej malutko i naprawde bardzo żadko ją widze.
Nie moge się doczekać widoku 6 maluszków w klatce
.

Czasami u Frytki jest troszke parafiny pod oczkiem(taka zaschnięta),ale jest jej malutko i naprawde bardzo żadko ją widze.
Nie moge się doczekać widoku 6 maluszków w klatce

porfirynyAxen97 pisze:.
Czasami u Frytki jest troszke parafiny pod oczkiem

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
no właśnie, porfiryny. Parafina to materiał, z którego robi się świeczki.
Luna :* Diana :* Moje skarbeńki!
<:3)~
Zapraszam do mnie: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=27677
<:3)~
Zapraszam do mnie: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=27677