Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Bedzie nowy szczurek u nas
To prezent dla mojej mamy (oczywiscie prezent w pelni z nia skonsultowany i przemyslany). Jeszcze nie wiadomo czy samiec czy samiczka - ale na bank bedzie to aguti 
Tak sie ciesze...juz wieczorkiem maluszek trafi pod nasz dach i postaramy sie zapewnic mu cieply domek, dobre jedzonko i same wygody....obysmy tylko nie przesadzily i nie rozpiescily za bardzo maluszka
tak jak Dixunie 
Takze beda sobie 2 kochane ogoneczki, nasze skarbelki, sloneczka, przylepeczki, futrzaczki, kuleczki, niunie, dzikuski, maluszki...i och i ach

Tak sie ciesze...juz wieczorkiem maluszek trafi pod nasz dach i postaramy sie zapewnic mu cieply domek, dobre jedzonko i same wygody....obysmy tylko nie przesadzily i nie rozpiescily za bardzo maluszka

Takze beda sobie 2 kochane ogoneczki, nasze skarbelki, sloneczka, przylepeczki, futrzaczki, kuleczki, niunie, dzikuski, maluszki...i och i ach

Pozdrawiam,
Aguśka
Aguśka

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
już dzisiaj Harry i bezimienny narazie(Plastuś) beda u mnie 

same marudniki i smutniki to niech bedzie i weselnik...

Ciesze sie bo juz niedlugo ferie, bo mimo ze wyrzucili mnie ze studiow mam wreszcie swiety spokoj i zero stresu.
Ciesze sie bo Zszywka jest ze mna..moj skarbeniek kochany...:*
Ciesze sie bo Zmorka przestala kichac, bo tak slodko spi wtulona w Mala Mi
Ciesze sie bo wszystkie maluszki Joasi znalazly nowe domki, bardzo dobre nowe domki...
Ciesze sie bo najbardziej halasliwe wspollokatorki wyjechaly w sina dal na ferie i na najblizsze dwa tygdnie mam z nimi SWIETY SPOKOJ,HA!!
Ciesze sie bo kocham i jestem kochana..
Ciesze sie bo limba sie cieszy...
Ciesze sie bo znalazlam w ksiazce pewna dosc spora zawieruszona kwote pieniedzy i mam za co zyc..
Wbrew wszelkim prognozom ten dzien wcale nie jest taki zly

Ciesze sie bo juz niedlugo ferie, bo mimo ze wyrzucili mnie ze studiow mam wreszcie swiety spokoj i zero stresu.
Ciesze sie bo Zszywka jest ze mna..moj skarbeniek kochany...:*
Ciesze sie bo Zmorka przestala kichac, bo tak slodko spi wtulona w Mala Mi
Ciesze sie bo wszystkie maluszki Joasi znalazly nowe domki, bardzo dobre nowe domki...

Ciesze sie bo najbardziej halasliwe wspollokatorki wyjechaly w sina dal na ferie i na najblizsze dwa tygdnie mam z nimi SWIETY SPOKOJ,HA!!
Ciesze sie bo kocham i jestem kochana..
Ciesze sie bo limba sie cieszy...
Ciesze sie bo znalazlam w ksiazce pewna dosc spora zawieruszona kwote pieniedzy i mam za co zyc..

Wbrew wszelkim prognozom ten dzien wcale nie jest taki zly

yay!dziewuchy u mnie!^________________^
"Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Do what thou Wilt, but harm none
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Do what thou Wilt, but harm none
Ciesze sie ze Nezu sie cieszy ze ja sie ciesze !!!!!
A ja szaleje z radosci...bo mam dwie najcudowniejsze dlugoogoniaste panny pod sloncem...i juz je kocham ponad zycie...One daja tyle powodow do radosci ze ciezko to wyrazic....Ciesze sie tez z tymi wszytskimi ktorzy sie ciesza i oby mieli jeszcze wiecej powodow do radosci..

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Roenna Ty też? :lol: to chyba taki miesiąc....wszyscy się zakochują...ja też :oops:
Nosek ['] forever in my heart
Kinia i Frida ['] ['] :(za teczowym mostem, tak szybko odchodzicie

wiosna sie zbliza :lol:
no moze troszke przesadziłam
:lol:
naprawde juz dawno nie bylam tak szczesliwa....
no moze troszke przesadziłam

naprawde juz dawno nie bylam tak szczesliwa....

jej, koniec ferii, chyba najcieplejszych w moim życiu i to wcale nie dlatego, że pogoda była jaka była
tylko dlatego, że ponad połowę z nich udało mi się spędzić z moim M. i było wspaniale, choć dzieciaki przeszkadzały, bąble na stopach rosły, stan konta malał, a materace były za miękkie lub za twarde
ech... szkoda że to już ostatnie moje ferie... 

cisze sie bo wreszcie wróciłam do domu z pracy
PRAWIE O PÓŁNOCY :twisted:
i za 8 godzin z kawałkiem mam być tam spowrotem :twisted:
PRAWIE O PÓŁNOCY :twisted:
i za 8 godzin z kawałkiem mam być tam spowrotem :twisted:
no to musze powiedziec, ze to co chcialam zostalo osiagniete....w prawdzie o trupach ale jak to sie mowi cel uswieca srodki 
Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi

Nosek ['] forever in my heart

sarenka, uiii, super nawet nie wiesz jak sie ciesze 
O ile naprawde wiem o co chodzi, wiem? o__o

O ile naprawde wiem o co chodzi, wiem? o__o