może obecność mężczyzn działa kojąco? u mnie makumba chodziła jak zaczarowana jak miałam Hektora na dt
Majaki Nocne - doszczurzenie ekstremalne
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Majaki Nocne
http://www.animalab.pl/brown_norway_rats,154.html
może obecność mężczyzn działa kojąco? u mnie makumba chodziła jak zaczarowana jak miałam Hektora na dt
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
dzielisz się kanaką, to chyba nie po to żeby później skonsumować szczurę - tak siedziała, przyglądała się i spłynęło na nią światło
świetnie
i do guzioła też dotarło, że nie ma co robić w takim miłym towarzystwie, niech się zmyje do końca !
pozdrawiamy mocno
i do guzioła też dotarło, że nie ma co robić w takim miłym towarzystwie, niech się zmyje do końca !
pozdrawiamy mocno
to cudownie! niech znika i się więcej nie pojawiaIHime pisze:guzek się kurczy. Wczoraj się spłaszczył, a dzisiaj jest o wiele mniejszy, ledwo widoczny.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Super! Oby guziol zniknął i nie wracał!
Guzek u Cookie zniknął całkowicie. Może rację miała mama, która obstawiała, że szczura się po prostu uderzyła???
Miałam na wszelki wypadek jednak jechać do weta, ale tym razem to mnie ścięło i leżę sobie radośnie z gorączką i katarem do pasa. Tylko szczurówki się cieszą, bo znowu mogą konsumować moją kołdrę.
No, i tak się niefajnie porobiło, że nie mogę nawet wyskoczyć po jakiś przysmak, a dziś Blondyś symbolicznie obchodzi pierwsze urodziny!

Blondyś, moje ty kochanie zwariowane na dopalaczach, jak ten czas szybko leci, za szybko!
Miałam na wszelki wypadek jednak jechać do weta, ale tym razem to mnie ścięło i leżę sobie radośnie z gorączką i katarem do pasa. Tylko szczurówki się cieszą, bo znowu mogą konsumować moją kołdrę.
No, i tak się niefajnie porobiło, że nie mogę nawet wyskoczyć po jakiś przysmak, a dziś Blondyś symbolicznie obchodzi pierwsze urodziny!

Blondyś, moje ty kochanie zwariowane na dopalaczach, jak ten czas szybko leci, za szybko!
Wszystkiego najlepszego dla Jubilatki 
Wszystkiego naj dla Blondysi!
I duuuużo zdrówka dla Ciebie!
I duuuużo zdrówka dla Ciebie!
wszystkiego naj naj naj. smacznego jedzonka, jeszcze więcej miłości, dużo miziania i długiego życia;]
Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]

Dzięki! Ogoniastej życzenia też przekazałam.
Wszystkie pięć przez większość dnia turlało mi się pod kołdrą. Nawet jej jeszcze nie pogryzły, za to któraś artystka wygryzła mi cudowną dziurę w piżamie. Nawet podejrzewam która - Cookie siedziała mi na nodze podejrzanie długo, a ja bałam się drgnąć, żeby nie zepsuć chwili...
No i powoli przyzwyczajają się do mojego gruźliczego kaszlu. Wczoraj podskakiwały i wiały przy każdym ataku, dzisiaj spokojnie się przyglądają, jak się duszę.
Wszystkie pięć przez większość dnia turlało mi się pod kołdrą. Nawet jej jeszcze nie pogryzły, za to któraś artystka wygryzła mi cudowną dziurę w piżamie. Nawet podejrzewam która - Cookie siedziała mi na nodze podejrzanie długo, a ja bałam się drgnąć, żeby nie zepsuć chwili...
No i powoli przyzwyczajają się do mojego gruźliczego kaszlu. Wczoraj podskakiwały i wiały przy każdym ataku, dzisiaj spokojnie się przyglądają, jak się duszę.
- Paul_Julian
- Kontakt:
Okład z ciepłego szczurka najlepszy na kaszel 
Zdrowiej, no!
Zdrowiej, no!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
pamiętam jak ktoś kiedyś celebrował chwilę gdy szczura leżała na poduszce zaraz tuż przy głowie i sie przytulałaIHime pisze:Nawet podejrzewam która - Cookie siedziała mi na nodze podejrzanie długo, a ja bałam się drgnąć, żeby nie zepsuć chwili...
jak się okazało potem pracowała wtedy nad wielkim dziurskiem
najlepsze życzenia dla jubilatki, dużo zdrowia przed wszystkim! (dla Ciebie też
ze mną: leszek, kendrick
Blondysiu kochana , wszystkiego najlepszego z okazji Twojego roczku!!
Przede wszystkim dużo zdrówka , a jeszcze wspaniałych szczurzo - ludzkich zabaw i mnóstwa łakoci
Bardzo się cieszymy z wieści o zniknięciu guza !
Buziaczki! 
IHime pisze: Wczoraj podskakiwały i wiały przy każdym ataku, dzisiaj spokojnie się przyglądają, jak się duszę.
Bardzo się cieszymy z wieści o zniknięciu guza !
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Super, ze guz zniknął!
I prosze przekazac ode mnie spóźnione życzenia urodzinowe i mizianko!
I prosze przekazac ode mnie spóźnione życzenia urodzinowe i mizianko!
Paul_Julian pisze:Okład z ciepłego szczurka najlepszy na kaszel
Zdrowiej, no!
Też stosowałam ten rodzaj terapii... Tylko szczurzy okład z moich Chłopaków skończył się okładem ze szczurzej kupy ;P
Najlepszego dla Blondysi!

Żeby jeszcze one zechciały posiedzieć, a nie przelatywać pod i nad kołdrą jak w amoku.Paul_Julian pisze:Okład z ciepłego szczurka najlepszy na kaszel
Zdrowiej, no!
Dziękujemy za życzenia i dzisiaj przyjmujemy ciąg dalszy, bo...
Gadzinko, mój leniwcu hamaczkowy, miziaku krówkowy, żyj mi sto lat!
Zdjęcia imprezowe, nieposegregowane, nieopisanie i nieprzebrane. Za to na dwóch jest cała majaczkowa piąteczka, a Cookie wyjątkowo łaskawie dzisiaj pozowała.