Effie pisze:A ja chcę tylko powiedzieć, że zazdroszczę Venka i Sekatora. Są takie... haszczakowe... mój dalej się nie może zdecydować co do koloru...

zamieniamy się?

ten niezdecydowaniec jest cudny
[Ven eksploruje, Fenek śpi na oparciu wyrka, Sekator próbuje wywlec mi kolczyka z ucha i również uparcie daje mi przy tym w ucho buziaki]
Ostatnio chyba miałam jakiś bardzo ciężki dzień,bo doszłam do wniosku:
::tahti :: 15:04:20
Kac jest uciekinierem z psychiatryka, ktory ma wieczne lęki i topi je w alko, Butapren byl w mlodosci zakompleksiony,dlatego zaczal koksic i chodzic na silke i jest dresem co do wszystkich kozaczy i szuka zaczepki, a Sekator dzieckiem ze slamsu ktory sie fartem dostal na jakas kierownicza pozycje "
No i te małe paskudniki wybrały sobie półkę najwyższą w klatce na klozet, tak zalały, że będę musiała ją wymontować. Sprawię coś plastikowego, bo wieczny zapach uryny od tej półki to ani dla mnie nie za dobre, ani dla nich. Wstręciuchy, nie mogły gdzie indziej sobie kibelka zrobić, tylko na drewnie?
Z wieści pozaszczurych.. to pokażę zdjęcia psów, co ostatnio na spacerze cyknęłam
Gobi:

Darma - ta, która u mnie śpi
i obie - poznacie, która jest która?
Aż mi przykro, jak myślę, że już niedługo ich nie będzie tutaj i że nie będę miała tego ciepełka w nocy
I tak na koniec - co za kretyn wymyślił kolokwium z biochemii o 19.30?