Fajnie by to wyglądało

Moderator: Junior Moderator
Między innymi dlatego. Nie widać i tego na karku (bo chodzę tylko w rozpuszczonych włosach) i tego w sutku i tych w uszach prawdopodobnie też. Wszystkie moje kolczyki są dla mnie, a nie po to żeby się pochwalić jakim to jestem hardcorem :Dbejb pisze:[...] po jakichś kilkunastu minutach kiedy znieczulenie przestało działać myślałam, że mi wycięła całą pierś, tak bolało... :D Mi tam się nawet podobalo, w końcu między innymi po to robię kolczyki, nie? ;D
taaak, mam szczura, nieskończonego. jeszcze jedna albo dwie sesje i będzie superbejb pisze: Z tego co kojarzę to chyba masz na udzie wilkiego szczurolai właśnie nie widziałam żeby był skończony...
od podstawówki moją pasją jest strzelanie, a na rysunku jest świetny kowboj z pistoletem, w drugiej ręce trzyma tarczę podziurawioną całą na około, ale ani raz nie trafił w tarczębejb pisze: A można wiedzieć czego będzie dotyczył kolejny?![]()
Cóż, owszem plącze się. włosy się czasem wyrywają, zahaczają się wszystko. Czasami nawet przeszkadzają w spaniu. Ale cóz, to indywidualna kwestia. Ja przywykłam.szczuruleczka pisze:Czasem się zastanawiam czy takie ozdoby nei przeszkadzają w życiu? Ja jak mam 3 dziury w uszach (w tym 2 na lewym) to mnie trochę wkurza że a to mi się włosy zaplączą, a to bluzka zaciagnie. Jak to ejst? Można się przyzwyczaić?