AA kotki dwa
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Diabelska Piątka: Marian, Gaia, Dzidzia, Bella, Toffi
Trzymam kciuki. Oj, piekne masz potworki
)

To tak po wizycie u weta piaseckiego i tak wyglada ten zastrzyk co dostal wczoraj musi sie wchlonac wiec na sobote jest zabieg na 12:30 oczywiscie wszystko pieknie ladnie 70zl za zabieg i dzis 20zł za wizytę, jest to gruczolak jak mówił nasz wet, pan sie pyta zony imie szczurka Marian, a żona mówi ale płeć kobieta
hehe kupa smiechu

jordan pisze:To tak po wizycie u weta piaseckiego i tak wyglada ten zastrzyk co dostal wczoraj musi sie wchlonac wiec na sobote jest zabieg na 12:30 oczywiscie wszystko pieknie ladnie 70zl za zabieg i dzis 20zł za wizytę, jest to gruczolak jak mówił nasz wet, pan sie pyta zony imie szczurka Marian, a żona mówi ale płeć kobietahehe kupa smiechu
U nas tak było z psem - imię psa- Wiesław, ale suczka. Ale przechrzciliśmy ją na Wieśkę

-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b96 ... 93ee2.html
Ojciec, weź nie fandzol, że już nic nie łostało...?! Tyś jest hahmęciorz, zawsze coś w kapsi chowiesz przed cerami.
Ojciec, weź nie fandzol, że już nic nie łostało...?! Tyś jest hahmęciorz, zawsze coś w kapsi chowiesz przed cerami.

nie jestem hahmenciorz
one jeszcze maja pol puszki 
http://www.youtube.com/watch?v=QNXBjfrKA5Y
a to moje diabły na WIDEŁO !

http://www.youtube.com/watch?v=QNXBjfrKA5Y
a to moje diabły na WIDEŁO !

Trzymam kciuki za dziś 

Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
Dzieki 12:30 marian bedzie ciachana sam sie bardziej boje niz ona bo ona nie wie, ale robie to u specjalisty wiec bedzie dobrze 

Powodzenia dla Marianicy!
Trzymam kciuki!
Odnośnie tej myjni... Heh, no tak, dużo wygodniej niż moje stawianie woliery na wannie...
Jednak jak sobie pomyślę ile czasu zajęłoby mi zniesienie tego kloca z 3 piętra na dół...
Chyba jednak pozostanę przy wannie

Odnośnie tej myjni... Heh, no tak, dużo wygodniej niż moje stawianie woliery na wannie...

Jednak jak sobie pomyślę ile czasu zajęłoby mi zniesienie tego kloca z 3 piętra na dół...
Chyba jednak pozostanę przy wannie

- Mucha321
- Kontakt:
Jestem z wami Misiek!
Pozdrowienia od dwójki czarnych słoniątek.. oni również zaciskają stópki za Mariana..

' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

Dzieki dzieki
za niedlugo wyjezdzamy jeszcze pokupowac witaminki dla marianka i w droge. Zdam relacje jak wroce

też trzymam kciuki za Mariana, czarne o męskich imionach to wojowniki, musi być dobrze 

Manius po operacji był to nowotwór niestety złośliwy więc może byc nawrót w bardzo krótkim czasie 22.10 na kontrole i bedziemy wiedziec czy cos sie dzieje czy tez nie... oby nie było żadnych przerzutów, mówił, że w tym dniu miał juz taki jeden przypadek... ogólnie to bardzo rzadko sie tak zdarza no wiadomo jak pech to pech.. ale miejmy nadzieje że sie nic nie wydarzy...

Dobrze, że zabieg przebiegł bez komplikacji, teraz jeszcze trzymamy kciuki, żeby było bez nawrotów. Będzie dobrze ! Mizianki dla Mariana 

-
- Kontakt:
Jak będą przerzuty,to Mariankowi osobiście nastukam!!! 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38