kolczykowanie(się)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
Re: kolczykowanie(się)
Bolało septum?
-
- Kontakt:
pytanie nie do mnie, ale pozwolę stwierdzic - jak dla mnie septum to najprzyjemniejsze przekłucie z tych, które posiadam 
najmilej je wspominam, zero bólu, za to strachu się najadłam...
a we wtorek prawdopodobnie pozbywam się snejków i robię vertical labreta. taki kompromis. mama da mi kasę na vl jak wyjmę snejki. oook, wiem, że niedługo i tak je znowu zrobię. tylko tym razem ładnie równo, symetrycznie

najmilej je wspominam, zero bólu, za to strachu się najadłam...

a we wtorek prawdopodobnie pozbywam się snejków i robię vertical labreta. taki kompromis. mama da mi kasę na vl jak wyjmę snejki. oook, wiem, że niedługo i tak je znowu zrobię. tylko tym razem ładnie równo, symetrycznie

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
-
A myślałam że septum boli jakoś niesamowicie. Strasznie mi się podoba.
-
- Kontakt:
jednych boli, drugich nie. mnie nie bolało w ogóle, a mojego kolegę strasznie
jestem umówiona na wtorek na verticala ! jutro cały dzień żegnam się ze snejkami. ale wrócą do mnie w styczniu

jestem umówiona na wtorek na verticala ! jutro cały dzień żegnam się ze snejkami. ale wrócą do mnie w styczniu

bez szczurków...
Mnie również nie bolało, i nie było żadnych problemów z gojeniem. Według mnie bardziej boli przekłucie chrząstki ucha, i jest bardziej problematyczne, jeżeli chodzi o gojenie (przynajmniej tak buło w moim przypadku).
Wolność? Po co wam wolność? Macie przecież telewizje.
-
- Kontakt:
Patrycha, w moim przypadku chrząstka ucha też jest męczarnią
jutro vertical... tyle się nasłyszałam jak to boli i w ogóle, że coraz bardziej się stresuje

jutro vertical... tyle się nasłyszałam jak to boli i w ogóle, że coraz bardziej się stresuje

bez szczurków...
Ta, ja to samo mogę powiedzieć o chrząstce ucha, 2 lata mi się babrała, nigdy porządnie się nie zagoiła. Ale ja akurat feralnie przekułam sobie to miejsce u kosmetyczki, która zrobiła to pistoletem i zmiażdżyła mi tą chrząstkę.
Z 7 kolczyków, które posiadałam zostało mi 5, więc czas niedługo na nowe, w płatnie potrójnie chrząstka (tym razem porządnie), kark i usta, chociaż tu nadal nie zdecydowałam czy lip ring na środku czy z boku.
Z 7 kolczyków, które posiadałam zostało mi 5, więc czas niedługo na nowe, w płatnie potrójnie chrząstka (tym razem porządnie), kark i usta, chociaż tu nadal nie zdecydowałam czy lip ring na środku czy z boku.

Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF
- Paul_Julian
- Kontakt:
Ja myślę , że ból przy septum zależy od nosa
Bo przekłucie sie przecież robi pomiędzy chrząstką a chrząstką (czy też twardszą tkanką ) dołu nosa. I jesli ktoś ma tam "mniej miejsca", to może igła trochę ociera sie o chrząstke i to jest bolesne.

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
-
- Kontakt:
jestem po !
http://img207.imageshack.us/img207/1748 ... 00x600.jpg
moje cudo. bolało jak nie wiem, łzy w oczach pierwszy raz przy kłuciu miałam. ale warto było, jest przepiękny <3

http://img207.imageshack.us/img207/1748 ... 00x600.jpg
moje cudo. bolało jak nie wiem, łzy w oczach pierwszy raz przy kłuciu miałam. ale warto było, jest przepiękny <3
bez szczurków...
- BabeOfJazz
Świetnie wygląda! kumpela ma fajnego kolca, nie wiem jak nazywa się przebicie, w każdym bądź razie , kulkę którą ty masz pod ustami ona ma w środku buzi, również fajny efekt 

-
- Kontakt:
chodzi Ci o ashley :Patrycha pisze:Świetnie wygląda! kumpela ma fajnego kolca, nie wiem jak nazywa się przebicie, w każdym bądź razie , kulkę którą ty masz pod ustami ona ma w środku buzi, również fajny efekt
http://a504.ac-images.myspacecdn.com/im ... 40e73f.jpg
?

bez szczurków...
-
- Kontakt:
Ludzie...Słabo mi...Klima,nie znęcaj się nad biednym Nietoperkiem i nie pokazuj mi takich zdjęć...
AŁA!!!
Po co ja tu w ogóle wchodzę,jak zawsze czytanie o tych wszystkich kłuciach i przekłuciach doprowadza mnie do mdlenia...

Po co ja tu w ogóle wchodzę,jak zawsze czytanie o tych wszystkich kłuciach i przekłuciach doprowadza mnie do mdlenia...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
-
- Kontakt:
luuubiiisz tooo....Nietoperrr... pisze:Ludzie...Słabo mi...Klima,nie znęcaj się nad biednym Nietoperkiem i nie pokazuj mi takich zdjęć...AŁA!!!

bez szczurków...
O! Ashley właśnie! Strasznie podoba mi się to przekłucie, ale na razie sobie odpuszczam, mam już za dużo śladów po kolczykach