http://img526.imageshack.us/i/img0348ji.jpg/
Mi się wydaje, że Dżumka może zwyczajnie po Waszym wyjeździe poczuła się opuszczona, jest w końcu bardzo z Wami związana
Moderator: Junior Moderator

W końcu nawet niektórzy ludzie tak mają,no nie?I też lubią wtedy leżeć i leżeć,spać i spać...I żeby ktoś wciąż tylko miział i miział...
 W końcu nawet niektórzy ludzie tak mają,no nie?I też lubią wtedy leżeć i leżeć,spać i spać...I żeby ktoś wciąż tylko miział i miział... 
 .
 . Też miewa okresy takiego jakby przygaszenia, nawet tygodniowe i w mój umysł także wkrada się niepewność, ale to mija, i szczur powraca pewnym siebie kłapaczem
  Też miewa okresy takiego jakby przygaszenia, nawet tygodniowe i w mój umysł także wkrada się niepewność, ale to mija, i szczur powraca pewnym siebie kłapaczem   

Dałam więc sobie spokój z domowymi obowiązkami i poświęciłam cały ten czas agutce , a później i Czarnulce, której wcale niełatwo szło odbieranie siostrze upolowanego ptaszka. Obiad  przywiózł dostawca , ale było warto : rozkręciwszy się Dżumka ośmieliła się i jak dawniej pokręciła się po wszystkich kątach , nie wyłączając przedpokoju , łazienki i kuchni.  Dziś rankiem, gdy zamknęłam młodsze w klatce, bo bardzo przeszkadzały, sprzątałam ich włoście , Dżuma zapędziła się do pokoju na wrogie terytorium. W międzyczasie nadal faktycznie podsypia w pufie albo na mnie , jeśli ją zagarnę z tej pustelni.
  Dałam więc sobie spokój z domowymi obowiązkami i poświęciłam cały ten czas agutce , a później i Czarnulce, której wcale niełatwo szło odbieranie siostrze upolowanego ptaszka. Obiad  przywiózł dostawca , ale było warto : rozkręciwszy się Dżumka ośmieliła się i jak dawniej pokręciła się po wszystkich kątach , nie wyłączając przedpokoju , łazienki i kuchni.  Dziś rankiem, gdy zamknęłam młodsze w klatce, bo bardzo przeszkadzały, sprzątałam ich włoście , Dżuma zapędziła się do pokoju na wrogie terytorium. W międzyczasie nadal faktycznie podsypia w pufie albo na mnie , jeśli ją zagarnę z tej pustelni.  
  I kilka fotek przeszkadzalskich , wskakujacych podczas porządków tam gdzie ich nikt nie prosił.
  I kilka fotek przeszkadzalskich , wskakujacych podczas porządków tam gdzie ich nikt nie prosił. 

?
 ?mam podobne skojarzenia, te oczy jak dziesięciocetówki i strapiona minka - Fini jst przezabawnamanianera pisze:http://img687.imageshack.us/i/img03360.jpg/ - Fini bez nosa wygląda jak skradający się stworek rodem z Disneya

u nas z okna widać czasem jak jakiś lis się pojawi, bażanty i zające - zawsze coś
 u nas z okna widać czasem jak jakiś lis się pojawi, bażanty i zające - zawsze coś   Teraz to tylko śnieg widać, nic więcej
  Teraz to tylko śnieg widać, nic więcej