Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
haha, Sheeruun, to teraz kilka wesołych dni Cię czeka
pamiętam jak ja przekłułam język, przez pierwsze dni nie jadłam nic, pewnego dnia zjadłam frytki wpychając je widelcem do gardła i potem było już z górki
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
weź nie strasz, co? xD
Mogłem się przed przekłuciem nażreć, bo teraz umieram z głodu - chyba se żarcie zmiksuje kurde, albo gerberka szczurom podkradne
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
A w którym miejscu wargę przekłuwałaś?
Ja pamiętam jak sobie przebijałem (sam!) - byłem tak wystraszony i szczęśliwy za razem, że mnie tam nic nie bolało Szkoda, że zarosło..
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Klim, vertical verticalem, ale ten twój septum..<3
Ja umieram - boli, boli boli.
Mam powiększone węzły chłonne na szyi, zastanawiam się czy to od tego. W sumie zaczęło się razem z bólem języka, wiec pewnie tak.
Zjadłem dziś Gorący Kubek - makaron wpychałem sobie prawie do samego gardła Jutro planuję kupić kisielki, dla kontrastu ze słonymi GK..xD
Jakoś to przetrwam.
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Nie jedz gorących ani przyprawianych rzeczy. Lody sobie zjedz. Węzły chłonne są powiększone od języka, Twój organizm walczy z "chorobą". To nie musi swiadczyć o infekcji.
Ja pierwszej nocy po przekłuciu języka nie spałam w ogóle, jadłam dopiero drugiego dnia - brzoskwinie z puszki! były takie fajne zimne (z lodówki) i miękkie, więc nie musiałam dużo gryźć chociaż pamiętam, że musiałam dzielić je sobie na w miare drobne kawałki i wpychać bezpośrednio na zęby, żeby jak najmniej języka używać
Mi niestety kostki lodu niewiele pomagały, a język miałam napuchnięty przez ok. 6 dni, więc niestety troszkę na namęczyłam
Nie, tylko nie lody - nienawidzę lodów wszelakich!
Aktualnie żywię się jakimiś zupkami chińskimi i kisielkami. Wszystko lekko ciepłe, ale nie zimne - nie cierpię zimnych rzeczy, cokolwiek by to nie było..
Dziś jest już lepiej
A wgl - po jakim czasie można zmienić kolczyk na krótszy? Nie, żebym chciał już teraz to robić, wiem, że jakieś 2-3 tygodnie się czeka do całokitego wygojenia..
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..