Na osiemnastkę tahti życzy osiemnastu szczurków
Sheruunowe Potwory
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- tahtimittari
- Kontakt:
Re: Sheruunowe Potwory
Sto lat!
Sto lat
) Ucałowania serdeczne i życzenia ciepłe ślemy z moimi babami
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=26519 Yang i uczelniana banda
Impreza już była, w zeszłą sobotę, ale będą poprawiny wiec.. może się spełni i będą udaneI udanej imprezy!!!
Nie kuś!Na osiemnastkę tahti życzy osiemnastu szczurków
Dziękuję wszystkim za życzenia
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
-
klimejszyn
- Kontakt:
sto lat ! 
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- Paul_Julian
- Kontakt:
Teraz możesz już wszystko zacząć !
Yeeeeah !! Powodzenia
Sam wiesz, czego sobie życzyć !
A torty są tu http://www.coolest-birthday-cakes.com/t ... -cake.html, bo nie wiedziałem, który wkleić
A torty są tu http://www.coolest-birthday-cakes.com/t ... -cake.html, bo nie wiedziałem, który wkleić
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
uuu 18 stuknęło no no
Sto lat!
Sto lat!
Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
Paul, zabiłeś mnie tymi tortami
I tak, teraz mogę wszystko zacząć.. tylko na to czekałem
Jeszcze raz dziękuje wszystkim
Udało mi się zrobić kilka dni temu parę zdjęć dzikuskowi. Nadal jest bezimienny..

Wybaczcie jakość - robiłem kompaktem, lustrzanka jest zbyt głośna i klusek dostałby pewnie zawału..
I tak, teraz mogę wszystko zacząć.. tylko na to czekałem
Jeszcze raz dziękuje wszystkim
Udało mi się zrobić kilka dni temu parę zdjęć dzikuskowi. Nadal jest bezimienny..

Wybaczcie jakość - robiłem kompaktem, lustrzanka jest zbyt głośna i klusek dostałby pewnie zawału..
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
- Paul_Julian
- Kontakt:
Jaki słodziaaaaaaak! Ostatnia fota wymiata !
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
- tahtimittari
- Kontakt:
Po tym zdjęciu na fb myślałam, że to w ogóle takie mikromaleństwo,ale widzę, że jednak większe niż w mych wyobrażeniach - nadal jednak równie urocze. 
i my życzymy stooo lat!
co prawda spóźnione ale jak najbardziej szczere :*
co prawda spóźnione ale jak najbardziej szczere :*
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
[GUZ] na lapce
Dzięki, Jessica
Co u mojego stadka:

Matt ma od jakiegoś czasu paskudnego guza na łapce. Nie przeszkadza mu to w chodzeniu, ale wygląda okropnie... Wybieram się w najbliższym czasie do weterynarza, ale znając życie - nie będzie wiedział co to
U nas nie ma znających się na gryzoniach, większość rzeczy sam muszę zgadywać i podpowiadać wetowi..

Z serii - "zabierzcie mnie z tej klatki wariatów!"
Dzikus trafił po raz drugi do klatki z chłopakami. Łączenie poza klatką mamy już za sobą, ale to jest masakra, co się dzieje. Ten wariat mały jak tylko trafi do klatki, uwiesza się na prętach i "śpiewa" do mnie, że mam go wziąć i koniec. I weź się nie zlituj...
Dziś go ignoruję. Niech się młody uczy życia, ale nie ciągle do tatusia beczy

A tu Vincent w prawie-zeżartym-hamaku-od-Nietoperka.

I Szufa... na coś tam się gapi xD
Co u mojego stadka:

Matt ma od jakiegoś czasu paskudnego guza na łapce. Nie przeszkadza mu to w chodzeniu, ale wygląda okropnie... Wybieram się w najbliższym czasie do weterynarza, ale znając życie - nie będzie wiedział co to

Z serii - "zabierzcie mnie z tej klatki wariatów!"
Dzikus trafił po raz drugi do klatki z chłopakami. Łączenie poza klatką mamy już za sobą, ale to jest masakra, co się dzieje. Ten wariat mały jak tylko trafi do klatki, uwiesza się na prętach i "śpiewa" do mnie, że mam go wziąć i koniec. I weź się nie zlituj...
Dziś go ignoruję. Niech się młody uczy życia, ale nie ciągle do tatusia beczy

A tu Vincent w prawie-zeżartym-hamaku-od-Nietoperka.

I Szufa... na coś tam się gapi xD
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
Nie no,ja bym się chyba jednak zlitowała...
http://images49.fotosik.pl/449/621287f10af42da2m.jpg
A tak kończą wszystkie Nietoperowe Stwory...
Nie jesteś jedyny!
http://images35.fotosik.pl/285/c9bba1a822007e61m.jpg
A Matta coś tam czy ktoś tam nie ugryzł?Bo to takie jakby napuchnięte,czerwone w dodatku...Jak jakiś krwiak duży.Może smarowanie Altacetem by coś pomogło?U ludzi smaruje się maściami z heparyną,może u szczurków też to dozwolone?Zmniejsza krwiaki,obrzęki...Chociażby Lioton.Tylko nie wiem,czy u ogoniastych można i czy to faktycznie jakiś opuchnięty krwiak...
A taki dzikus,to tak na marginesie,chyba wspaniała przygoda dla szczuromaniaka no i niezłe wyzwanie,no nie?
http://images49.fotosik.pl/449/621287f10af42da2m.jpg
A tak kończą wszystkie Nietoperowe Stwory...
http://images35.fotosik.pl/285/c9bba1a822007e61m.jpg
A Matta coś tam czy ktoś tam nie ugryzł?Bo to takie jakby napuchnięte,czerwone w dodatku...Jak jakiś krwiak duży.Może smarowanie Altacetem by coś pomogło?U ludzi smaruje się maściami z heparyną,może u szczurków też to dozwolone?Zmniejsza krwiaki,obrzęki...Chociażby Lioton.Tylko nie wiem,czy u ogoniastych można i czy to faktycznie jakiś opuchnięty krwiak...
A taki dzikus,to tak na marginesie,chyba wspaniała przygoda dla szczuromaniaka no i niezłe wyzwanie,no nie?
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
- Paul_Julian
- Kontakt:
Ło rety, jaki paskudnik na łapce ! A to tak nagle wyskoczyło ? Może to ropień, bo takie okraglutkie, i obok chyba druga kulka ? Może rtg by cos pokazało , albo można zrobić biopsję. Dziwne takie jak na guza.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
Czy wyzwanie to nie wiem. Nie jest wcale taki kłopotliwy - oswoił się już i jak coś go przerazi, ucieka do mnieA taki dzikus,to tak na marginesie,chyba wspaniała przygoda dla szczuromaniaka no i niezłe wyzwanie,no nie?
Raz nawet leżał u mnie w kieszeni na boczku i dał się głaskać, pulsując oczami - uroczy jest <3
W piątek albo w sobotę idę do weta. Wyskoczyło niedawno jakoś i z dnia na dzień rośnie. Tak, są dwie kulki, jedna jeszcze mała.Ło rety, jaki paskudnik na łapce ! A to tak nagle wyskoczyło ? Może to ropień, bo takie okraglutkie, i obok chyba druga kulka ? Może rtg by cos pokazało , albo można zrobić biopsję. Dziwne takie jak na guza.
Teraz nie bardzo mam czas iść nawet do weterynarza, wracam do domu zwykle po 19 a wtedy - wiadomo - wszystko zamknięte. Na szczęście to nic pilnego, bo mu nie przeszkadza w chodzeniu i jest taki sam wesół, jak zawsze
Wątpię, żeby u nas ktokolwiek robił takie rzeczy jak rtg dla szczura..
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..