Słodziaki moje <3

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
moniskua

Słodziaki moje <3

Post autor: moniskua »

Oto Freddie
Obrazek

oraz Sid
Obrazek

Freddie jest u mnie od dwóch tygodni i mimo, iż jest z zoologika, jest przyjaźnie nastawiony i szybko się oswaja, jednak zdarza mu się uciekać gdy ktoś wykona gwałtowniejszy ruch, lecz to z pewnością kwestia czasu. Uwielbia siedzieć na moim ramieniu i na karku, czasami też wspina się na czubek głowy. Straszny z niego żarłoczek, je niemal wszystko oprócz suchej karmy z miseczki. Ciekawski i uwielbiający dawać buziaki. Niestety czuł się samotny, a ja musząc nieraz siedzieć dłuzej w szkole zaczęłam mieć wyrzuty sumienia i w niedzielę dołączył do niego Sid. Nie było między nimi żadnych nieporozumień, co mnie niezwykle ucieszyło. :)
Sida nie kupiłam w zoologiku, widać rożnicę w jego zachowaniu- nie ucieka na widok kogoś obcego lub gdy ktoś gwałtownie się ruszy. Jest jednak ciągle wystraszony, ale nie dziwię się, jest u mnie bardzo krótko. Mimo to nie boi się, gdy biorę go na ręce. Wyjada za Freddiego karmę z miseczki. Strasznie szaleje w nocy, gdy ja chcę smacznie spać :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Patrycha

Re: Słodziaki moje <3

Post autor: Patrycha »

Śliczne paskudy :)
Wolność? Po co wam wolność? Macie przecież telewizje.
Awatar użytkownika
molll

Post autor: molll »

więcej zdjęc :D
cieszę się że się chlopaki polubiły :)
Ze mną: liczi... mango juz za TM ... :'(
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
Awatar użytkownika
Lusia

Post autor: Lusia »

oo ja tez bym obejrzała jakieś nowe zdjęcia;]
Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”