Paul_Julian pisze:
Moje czeka dezynfekcja klatki i wszystkiego, a na dniach będzie zimowy różowy komplecik od NIetoperrka i bedzie ciepło w zadki!
Kompleciki Nietoperrka są moim zdaniem bezkonkurencyjne. Wyobraź sobie, że mam jeszcze domki (regularnie używane) z lutego 2010.

A skąd ta dezynfekcja? Chyba muszę nadrobić zaległości i pozaglądać do Naszych Pupili, zaniedbałam to..
Nietoperrr... pisze:A jednak powiało radością w Twoim temacie...
Zainspirowałaś mnie
A jak mnie zabiła "pozycja na zombi", Rabarbar w takiej właśnie pozycji spał w najlepsze, jak tylko to zobaczyłam skoczyłam na równe nogi i dawaj po aparat

Moja wetka też sugerowała, że chyba coś podaję Łysej, że taka naćpana. Przyznałam się, że tak naprawdę wieczór w wieczór łoimy ostro spirytusik
Potem jednak sprostowałam, powiedziałam, że to żarcik i że tak naprawdę mam syndrom Munchausena- dlatego tak często bywam w lecznicy i jeżdżę co rusz 20 km w jedną stronę.
Nietoperrr... pisze:Kurcze,aż nie wierzę,że ten jaszczurzy domek jeszcze żyje!!!

Przyznaj się,zawiesiłaś tylko do zdjęcia,żeby pochwalić się idealnie grzecznymi szczurami?
Normalnie foch! Ja mam porządne domki, które przetrwają stado dzikich szczurów! Proszę mi tu nie insynuować bo poskarżę się wykonawczyni!
a nie, sorki... przecież Ty nią jesteś
Iwonko. Mam wszystkie Twoje domki. Co do jednego. Wszystkie trzymają się bosko (wiadomo, dodatkowe wywietrzniki są, no ale muszą być i bardziej niż trzeba się nie powiększają).Z kota i jaszczura zniknęła wszyta kratka ale to w niczym nie przeszkadza. Dumboś wygląda jak nowy! Dostało się tylko tej koniczynce w łapkach. Szok! Nie dość, że jest prześliczny to jeszcze szczury szanują go najbardziej ze wszystkich domków. Mam jeden domek szyty kiedyś przez inną dziewczynę z forum i jeden hamak ale maluchy szybko je zasikują. Chyba po prostu wolą się do czegoś schować, z sufitem czy tak jak paszczak- w dziurę.
Jeśli czujesz, że zaniedbuję Cię brakiem informacji o Baśce- pisz. Ale myślę, że czasem brak informacji to dobra informacja

Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]