LOLA LUSI I SHILLA już odeszły mam teraz Donalda opóźnionego w rozwoju ale jest kochany i waleczną DEJZI
 , która jest już wyczerpaniu. Chomiki to cudne zwierzątka, piękne, ale szybko odchodzą. Najbardziej kochałam LOLĘ I SHILLĘ. SHILLI zrobiłam piękny pochówek i po tygodniu kupiłam sobie RICA TWARDEGO NORNIKA. Bo tak początkowo właśnie się zachowywał;):) Pozdrawiam wszystkich tych co hodują CHOMICZKI:):)
 , która jest już wyczerpaniu. Chomiki to cudne zwierzątka, piękne, ale szybko odchodzą. Najbardziej kochałam LOLĘ I SHILLĘ. SHILLI zrobiłam piękny pochówek i po tygodniu kupiłam sobie RICA TWARDEGO NORNIKA. Bo tak początkowo właśnie się zachowywał;):) Pozdrawiam wszystkich tych co hodują CHOMICZKI:):)

Sama miałam 5 sztuk... ADOLF I, GERARD, MERLIN, FLOREK I ADOLF II ... nie potrafię nie mieć zwierzaka
 Sama miałam 5 sztuk... ADOLF I, GERARD, MERLIN, FLOREK I ADOLF II ... nie potrafię nie mieć zwierzaka  (ZAJĄCZKOWSKA) ... miło jest mieć w pokoju zwierzaka do którego możesz się przytulić
 (ZAJĄCZKOWSKA) ... miło jest mieć w pokoju zwierzaka do którego możesz się przytulić 

.
.