moje szczupaki kochane
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: moje szczupaki kochane
Ojoj, dopiero przeczytałam o wypadku, szczęście, że Wam nic nie jest!
Potwierdzam, że korzystanie z pkp mija się z celem - codziennie dojeżdżam z Poznania i z powrotem do pracy i opóźnienia bywają paskudne, warunki też różne - może się zdarzyć brak ogrzewania + opóźnienie i podróż narobi więcej złego niż czekanie w domu...
Trzymam kciuki za Misiaczka, który z tak stoickim spokojem przyjmuje to, co dni przynoszą...
Potwierdzam, że korzystanie z pkp mija się z celem - codziennie dojeżdżam z Poznania i z powrotem do pracy i opóźnienia bywają paskudne, warunki też różne - może się zdarzyć brak ogrzewania + opóźnienie i podróż narobi więcej złego niż czekanie w domu...
Trzymam kciuki za Misiaczka, który z tak stoickim spokojem przyjmuje to, co dni przynoszą...
to mnie zmartwiłaś, bo jednak jutro trzeba się będzie wybrać
tutaj wet twierdzi, że to nie ropień, za twarde, nawet nie chciał nakuwać
jeśli ma rację to nawet nie bardzo jest sens do Poznania, ale jeśli się myli, a ja odpuszczę to stracimy szansę na - nie wiem - otwarcie paskudztwa ? użycie theranecronu może... - coś
wolę jechać niż potem gdybać co można było,
może w jedną stronę pks-em, z Dżumem do kompanii, którego historie też wracają
Gudrun dostała antybiotyk na 6 dni
a w jakim kierunku manianero dojeżdżasz, jeśli można spytać ?

tutaj wet twierdzi, że to nie ropień, za twarde, nawet nie chciał nakuwać

jeśli ma rację to nawet nie bardzo jest sens do Poznania, ale jeśli się myli, a ja odpuszczę to stracimy szansę na - nie wiem - otwarcie paskudztwa ? użycie theranecronu może... - coś
wolę jechać niż potem gdybać co można było,
może w jedną stronę pks-em, z Dżumem do kompanii, którego historie też wracają

Gudrun dostała antybiotyk na 6 dni
a w jakim kierunku manianero dojeżdżasz, jeśli można spytać ?
- Paul_Julian
- Kontakt:
A nie dałoby się zrobić usg ? Tez myślę, że lepiej pojechać do Poznania, dobrze MIsia zapakujesz, weż jeszcze Dżumka, to będzie im razem ciepło.
Trzymajcie się !
Trzymajcie się !
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
ol., łap pw!
oj nie dobrze
mam nadzieję, że jednak dojedziecie w miarę sprawnie - tego wam życzę
Trzymam kciuki za Misia
mam nadzieję, że jednak dojedziecie w miarę sprawnie - tego wam życzę
Trzymam kciuki za Misia

no właśnie dzwoniłam i jednak nie dojedziemy
dra nie ma jutro w Poznaniu, drugiego dani świąt mam się dowiadywać czy w poniedziałek będzie
pokpiłam sprawę, trzeba było od razu tam, a teraz niepewność przez całe święta i strach czy za duze nie urośnie

dra nie ma jutro w Poznaniu, drugiego dani świąt mam się dowiadywać czy w poniedziałek będzie
pokpiłam sprawę, trzeba było od razu tam, a teraz niepewność przez całe święta i strach czy za duze nie urośnie

Misiu , Dżumie - macie wsparcie naszych serc, kochane ogonki, wytrwajcie i trzymajcie dobrą kondycję, nie dajcie się tym paskudztwom! Dużo dobrych myśli Wam przesyłamy, koteczkom też
. Musi być dobrze! Ściskamy serdecznie! 

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Wypadek?? To szczęście, że nic się nikomu nie stało!
Jesteśmy dobrej myśl i wierzymy, że guziol nie urośnie!
Jesteśmy dobrej myśl i wierzymy, że guziol nie urośnie!
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
I my trzymamy kciuki za Was!
- tahtimittari
- Kontakt:
Tutaj tez zmaganie z choróbskiem wstrętnym
eh, coż - trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze.

Wszystkim, którym nie zdążyłam - tutaj:
Zdrowia i radości ducha
a tak naprawdę chyba nie było jeszcze świąt, których końca wypatrywałabym tak niecierpliwie
guzek Misiaczka rośnie... Właśnie że to może być ropień !
Zdrowia i radości ducha

a tak naprawdę chyba nie było jeszcze świąt, których końca wypatrywałabym tak niecierpliwie

guzek Misiaczka rośnie... Właśnie że to może być ropień !

trzymamy mocno kciuki za Misiaczka
dużo zdrówka i wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt kochani

dużo zdrówka i wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt kochani

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
oj nie dobrze... trzymam kciuki za Misiaczka żeby jednak wszystko dobrze się skończyło.
Zdrowia i spokoju na te Święta wam życzę

Zdrowia i spokoju na te Święta wam życzę

Też wolałabym, żeby już był poniedziałek w porze otwarcia lecznicy ...
Trzymaj się Misiu, i niechże to paskudztwo przystopuje! Jesteśmy z Wami i mocno kciukamy

Trzymaj się Misiu, i niechże to paskudztwo przystopuje! Jesteśmy z Wami i mocno kciukamy

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
No jak to guz rośnie, chyba mu się coś pomyliło, jeśli już miał coś ze sobą robić to zanikać! Trzymamy kciuki za Misiaczka i życzymy wesołego czasu w gronie szczurzej rodzinki 

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy