ZDJECIA klatek

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
mietła

Re: ZDJECIA klatek

Post autor: mietła »

Tak.To było PYKO ALLEGRO.płaciłam 140zł,bo bez domku.Ja nie reklamowałam,bo więcej by mi na wysylki wyszło niż to warte,a klatka ciężka więc mało by to nie wyszło.bez kramer się obejdę,bo ogony za małe żeby dały rade podnieść,a szczebelki skleiłam.Tych,które się ruszają staram się nie dotykać żeby się nie odczepiły.Nie wiem czy one wszystkie takie czy np partia taka się trafiła.Ale wiadomo,że jak wydajesz kase to chcesz mieć towar dobry.Ja np od nich już nie kupię klatki.Daj znać jak złożysz kltkę ok.

Tego typu klatka jest poprostu super wykonana http://www.zoohandel24h.pl/produkt-77-224 to klatka,którą zamówiłam dla chomika,a sama miałam na początku taką dla szczurka tylko bez rur wyższą.poprostu mega super wykonanie.Jak będę zmieniać kiedyś klatkę to będę szukać tej firmy(zapytam w zoohandel jaka to firma i czy mają duże,bo nie pamiętam).
Moje "szczochy" kochane:
[*]Mysza,Mućka,Czarnula :(
Iziolek

Post autor: Iziolek »

wielkie dzieki :-* na pewno dam znać jak tylko dotrze :) założyłam również wątek co do tego, czy ktoś ma do oddania samiczki ogonków :D wiec teraz tylko cierpliwie czekac :)
Awatar użytkownika
mietła

wpisz w wyszukiwarkę adopcja i wyskoczą wszystkie wątki kto,gdzie i jakie ogonki ma do oddania.ja tak właśnie znalazłam moje maleństwa w Szczecinie.zobacz też tutaj http://stowarzyszenieprzyjaciolszczurow ... m.php?f=41 prawie codziennie dochodzi jakieś ogłoszenie.
A ta klatka chomikowa to chyba producent Inter-Zoo.
Moje "szczochy" kochane:
Iziolek

Post autor: Iziolek »

a wiec tak. Klatka która dostałam była w porządku tylko faktycznie te klamry przy kuwecie za duże i nie mogę domknąć ale da się żyć :)
za to góra od klatki jest tak jakby za mała, wiec chyba nie dostała ci się jaka felerna partia ;D
Awatar użytkownika
mietła

Iziolek pisze:a wiec tak. Klatka która dostałam była w porządku tylko faktycznie te klamry przy kuwecie za duże i nie mogę domknąć ale da się żyć :)
za to góra od klatki jest tak jakby za mała, wiec chyba nie dostała ci się jaka felerna partia ;D
a u mnie góra jest luzna.ja klamry wywaliłam jak pisałam wczesniej ale klaka jest tak ciężka,że i bez nich się obejdzie.ale mogli by dopracować trochę skoro kase za to biorą nie małą wcale.
Moje "szczochy" kochane:
Awatar użytkownika
molll

Post autor: molll »

A więc moi drodzy części do sporządzenia większego lokum dla moich pociech zostały zakupione tadaaaam :D
Ciężko było dorwac coś na wzór kuwety ale po ciężkich próbach dorwałam spory pojemnik plastikowy z którego takąż to kuwete skombinuję. Klatka będzie zrobiona z szafy. Góra i Drzwiczki będą osiatkowane siatką zgrzewaną powlekaną pcv (mam nadzieje że się nada?) a jej rozmiary będą nieco kwadratowe ze względu na kuwete nieporadną :/ :
szerokość- 44 cm
długość - 52 cm
wysokość- 100 cm :D (coby nadrobić pozostałe wymiary ;) )
ze względu na jej wysokość zafunduję im 2 pułki (początkowo z paneli - później skomnbinuje plexi) dzięki czemu każde pięterko będzie miało wysokość ok 33 cm :)
mnie się wydaje że będzie wystarczająca a wy jak myślicie?
Oczywiście pozostaje teraz nakręcać tate na jak najszybsze wykonanie roboty :)
zdjęcia napewno będą jak tylko powstanie lokum :D
Ze mną: liczi... mango juz za TM ... :'(
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
Awatar użytkownika
lovekrove

Post autor: lovekrove »

Ciurki już po przeprowadzce :D Najbardziej ukochały sobie nowy hamak ;)
Obrazek

Obrazek

Na początku wydawało mi się strasznie pusto, zważywszy na poprzednią klatkę, bo było tak strasznie naćkane. ale chyba jest dobrze, nie? ;D
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Awatar użytkownika
s@kur@

Post autor: s@kur@ »

Fajnie mają ^^ Tylko tam pod górną półką jest tak pusto. Może jakiś koszyczek, albo sznur? :)
"Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem."
Obrazek
Awatar użytkownika
lovekrove

Właśnie chcę jutro, albo jakoś w tygodniu przejść się do sklepu z zabawkami i kupić plastikową piłeczke, pustą w środku sensownych wielkości i zrobić im wejście, wyłozyć chusteczkami. A jak to nie wypaali to będę się 0rozglądać za jakimś podwieszanym domkiem albo innym cusiem.
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

koszyczek ! szczury je uwielbiają, a u Was nie ma ani jednego ;)
kupisz je w tesco, carrefourze itd, za grosze.
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
lovekrove

oo, może :D
Awatar użytkownika
molll

lovekrowe - Fajna :D
Awatar użytkownika
mietła

super.ja muszę zmienić drewniane półki na plastikowe z wiadomych powodów :) chyba jakieś tacki kupię,bo te co ma lovekrowe drogie strasznie.a może ktoś ma namiar gdzie najtaniej?
Moje "szczochy" kochane:
Awatar użytkownika
molll

miętła- pleksi się fajnie sprawdza. i nie jest strasznie droga bo i za 15 zl kupisz w obi np. taka 40/ 40 a i utna na wymiar. Ja takie robic będe :)
Awatar użytkownika
mietła

Moje "szczochy" kochane:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Klatki”