Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
fffuu, a ja nie mam zadnego pomyslu mają pięterko, hamak, i to takie pudełko po husteczkach*zerozainteresowanianim*
co jeszcze? help.. dodam, że nie mam kasy zbytnio, a jezeli chodzi o wlasną robote to mam do dyspozycji podstawowe rzeczy takie jak jakis tam material kleje tasmy nozyczki itp.
Ze mną od końca września'10
szczurzaszczuralubiszczurę.
Wstaw im pudełko, ale z chusteczkami NIektóre na początku sie nie interesują zabawkami, ale potem sie ciekawią. Zresztą , takie 2 bąble jak Twoje, to jescze sie bawią same ze sobą
Ja wykonałam kilka dni temu norkę ze starej piłeczki i jest ona absolutnym hitem. Wymaga naprawdę niewielkiego nakładu pracy - wystarczy wyciąć dziurę, wyciągnąć dętkę i zawiesić - a chłopaki są zachwyceni.
lovekrove- super pomysł! Szkoda, że moja kula po chomiku pękła i ją wyrzuciłam a kołowrotki sprzedałam ; //
Mam jeszcze trzeciego szczura, ale złośliwość, rzeczy martwych nie pozwoliła mi zrobić zdjęcia (aparat). Jest taka sama jak Cherry i ma na imię Malibu.
a ja daję cynk w biedro po 2 zł są ładne kolorowe koszyczki (dużych rozmiarów) i cedzaczki z których można zrobić szczurkom kryjówki/norki/sypialnie Sama kupiłam cedzak i dziś instaluję :p
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Mam nadzieję, że w dobrym temacie, a jeśli nie to przepraszam.
Niedługo zamawiamy z koleżankami 'prezenty dla nas' z zooplusa lub z planety zoo i tak:
ja kupuję koleżance X domek dla świnki
koleżance Y nic nie zamawiam (kupuje jej normalny prezent)
koleżanka Y kupuje mi sputnik
a koleżanka X najpierw chciałam żeby zamówiła mi półeczki, ale stwierdziłam, że jednak ich nie chcę. I teraz nie wiem co wybrać.. Jakaś mała pomoc? Co mogę im włożyć jeszcze do tej klatki? Bo ja nie mam pomysłu Cena max. 30zł Wiem, nie umiem tłumaczyć.. ^.^"
"Jeśli żałując własnego życia, bojąc się odnieść rany zaprzestajesz poszukiwań to fakt, że w ogóle żyjesz, traci wszelki sens."