Zaadoptuję samczyka Olsztyn

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

bodekmor

Zaadoptuję samczyka Olsztyn

Post autor: bodekmor »

Witam. Zaadoptuję kolegę dla swojego malucha-najlepiej z domowej chodowli ,gdzie berbec będzie przyzwyczajony do ludzi.Jak najbardziej mogę zapłacic.
bodekmor

Re: Zaadoptuję samczyka Olsztyn

Hmmmm....Czyzby w Olsztynie nikt nie miał domowej hodowli? Nie usmiecha mi sie wizyta w zoologu,ale chyba jednak bede zmuszony tam sie udac ....
Awatar użytkownika
lovekrove

Post autor: lovekrove »

Nie kupuj zwierzaka w zoologu!
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Awatar użytkownika
sasza&masza
Numer GG: 9176574

Post autor: sasza&masza »

masz mozliwosc do dojechania innych miast w poblizu twojego? jesli tak, to jakich?
Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
bodekmor

Niestety kolega dla Mefiego zakupiony w zoologu......4 tyg.samczyk -Larry. A szkoda-zależało mi na oswojonym maluchu
Awatar użytkownika
Niamey

Post autor: Niamey »

a ktoś cię zmuszał do kupna w zoologu? Bo jak ci zależało na kupnie oswojonego malucha, to wystarczyło się trochę bardziej wysilić i poszukać, jest mnóstwo szczurów do adopcji, a chyba nawet jest hodowla w Olsztynie ::)
bodekmor

Myslę ze ton z jakim sie zwracasz jest nie na miejscu-poza tym ``chyba`` a jest robi wielką róznicę. Strony do olsztynskich hodowli są nieaktualne. Poza tym skoro jestes tak wszystkowiedzący/ca dlaczego dopiero teraz się odzywasz? Nadmienie ,iz nie interesuje mnie adopcja z miasta oddalonego o setki km od Olsztyna. Grzecznie zapytałem a tu pada odpowiedz której sie nie spodziewałem. Wysilałem się i to bardzo.
Awatar użytkownika
Niamey

Post autor: Niamey »

każdy może przeszukać forum i wejść w temat "do oddania", nie wiem czemu miałoby być moim obowiązkiem robienie tego za ciebie ;) Bywam rzadko na tym forum i dopiero teraz widzę to ogłoszenie, ale zazwyczaj jeśli komuś zależy na szczurach, to szuka, a nie czeka aż inni to za niego zrobią.Piszesz
A szkoda-zależało mi na oswojonym maluchu
to nie rozumiem - czyja to jest wina, że szczurek jest z zoologa? Gdyby ci rzeczywiście zależało, to nie byłby z zoologa i tyle. dla mnie eot, mam nadzieję, że maluchy będą się dobrze sprawować.
bodekmor

I własnie w taki sposób tworzy sie bezsensowna dyskusja co ,gdyby etc. eeeee...ide lepiej pogadac z chłopakami
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”