[LUBLIN] Kupie/ Przygarnę samiczke

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
altaj89

[LUBLIN] Kupie/ Przygarnę samiczke

Post autor: altaj89 »

Witam!
Mam jednego szczurka w wieku około 2-3 miesięcy i szukam dla Niej towarzyszki. Nie jestem doświadczonym hodowcą, ale bardzo dbam o mojego szczurka, udało mi sie szybko ją oswoić i myśle że bardzo mnie lubi. Chciałabym kupić lub przygarnąć szczurzyczkę w takim wieku, żeby było jak najłatwiej je połączyć. Prosze o kontakt wszytskie zainteresowane osoby na gg 8376861 lub przez e-mail : altaj789@vp.pl.

Pozdrawiam :)
ze mną: Fifka, Stokrotka, Jagoda, Szarusia
za TM: Dżuma, Trufla, Krówka, Kleo, Cyrylka
Obrazek
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Re: [LUBLIN] Kupie/ Przygarnę samiczke

Post autor: klauduska »

poszedł PM :)
Awatar użytkownika
altaj89

Opisze jeszcze warunki:
-Mam klatke - 70 cm x 95 cm z trzema piętrami i całym wyposażeniem (myśle, że dla 2 szczurków powinna byc wystarczająca)
-Mojego szczurek ma karmę versele - laga , oprocz tego mam jeszcze 2 inne tansze karmy takie z ziarnami i troche mu to mieszanm, dostaje codzinnie przeciery, warzywa, ziarna, suszone owoce i pieczywo oraz jogurty, jajka, biszkopty itp,kupuje mu tez rozne przysmaki z zoologicznego, kolby, jakies pałeczki itp, wlasciwie daje mu wszytsko, ale dbam zeby nie jadł soli i cukru, jako przysmak dostaje czasem mleko z miodem (uwielbia:))
- co dy wybiegu to szczurek ma do dyspozycji cały moj pokój (dosyc duzy), w klatce przebywa bardzo żadko bo przez cały dzien jest wypuszczany, sypia w pościeli, przyzwyczaił sie do spedzania czasu ze mną ( lubi spacerowac ze mna w kapturze i na ramieniu)
Ogólnie staram sie robic wszystko żeby był szczęśliwy, i o nowego szczurka napewno tez zadbam:)
Oczywiscie jesli komuś zalezy zeby jego szczurek trafił w dobre ręce- mozna mnie odiwedzic i ocenic warunki - mieszkam w poblizu miasteczka akademickiego.:)
Obrazek
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

dałam ci w PM dwa linki do miotów na wydaniu teraz, to odezwij się tam, bo łatwiej wtedy będzie i tobie i osobie, która wydaje maluchy :)
Awatar użytkownika
altaj89

dzieki:)
wlasnie zadzwonilam do pani Ilony i zamowilam samiczke z pierwszeństwem wyboru:)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”