Opisze jeszcze warunki:
-Mam klatke - 70 cm x 95 cm z trzema piętrami i całym wyposażeniem (myśle, że dla 2 szczurków powinna byc wystarczająca)
-Mojego szczurek ma karmę versele - laga , oprocz tego mam jeszcze 2 inne tansze karmy takie z ziarnami i troche mu to mieszanm, dostaje codzinnie przeciery, warzywa, ziarna, suszone owoce i pieczywo oraz jogurty, jajka, biszkopty itp,kupuje mu tez rozne przysmaki z zoologicznego, kolby, jakies pałeczki itp, wlasciwie daje mu wszytsko, ale dbam zeby nie jadł soli i cukru, jako przysmak dostaje czasem mleko z miodem (uwielbia:))
- co dy wybiegu to szczurek ma do dyspozycji cały moj pokój (dosyc duzy), w klatce przebywa bardzo żadko bo przez cały dzien jest wypuszczany, sypia w pościeli, przyzwyczaił sie do spedzania czasu ze mną ( lubi spacerowac ze mna w kapturze i na ramieniu)
Ogólnie staram sie robic wszystko żeby był szczęśliwy, i o nowego szczurka napewno tez zadbam:)
Oczywiscie jesli komuś zalezy zeby jego szczurek trafił w dobre ręce- mozna mnie odiwedzic i ocenic warunki - mieszkam w poblizu miasteczka akademickiego.