Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
o a ja właśnie obejrzałam tych panów co ich wiozłam z Krk...Demio faktycznie maleńki, ale słodziaszny przez to
a Sezamek dalej takie uosobienie spokoju?
Nakasha się wreszcie doczekała zdjęć wnuczka. szkoda, że takie smutne te zdjęcia..
Ananas pochłania właśnie Nutri Drinka..
Sezam to oaza spokoju, ale przez pewien czas wariował strasznie. :/ Rzucał się na chłopaków i myślałam, że skończy się na kastracji.. ale Sezamek ucichł i obecnie ma wylane na wszystko i wszystkich. Ciapa.
a Demio.. cóż. Podejrzewam, że rodziców ma spokrewnionych po prostu. Drobniutki i rozkoszny. ważne, że zdrowy..
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
Potargane są velveteeny i wydaje mi się, że rexo-velveteeny. Ja się nie znam, ale Lou to na pewno nie rex, bo ma zbyt rozczochrane to odzienie. ..ale mniej niż Toszek. Toszek to velveteen na 100%..
Tosz <3 ur. 2/3.09.2010
Kolejny ROZCZOCHRANIEC. Brudas..
Szczur nr 1.
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
Ojejku,Lou!Jakie cudne-nie-wiadomo-co!!!Piękny jest i taki inny,"oridżinal"!!!
A "Kubica" to w ogóle ewenement!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Sorry moderacjo,że post pod postem,ale...Muszko,czy im te znaczenia takie zostaną?Czy jak u husky zjaśnieją czy zbledną?
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38