Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- szczuruleczka
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Ostry atak na "kćenca" xD "Kćonc" co mnei reli uczy to jakiś porąbany, "0" poczucia humoru, nigdy się nie uśmiechnie, ni nic... ;/
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
- sasza&masza
- Numer GG: 9176574
Dla mnie oni są jakimi paradoksami.
U nas na religii ksiądz pyta : co to jest masturbacja? i weź stań człowieku na środku klasy i powiedz.
Albo co to jest seks oralny?
ostatnio napisał nam na tablicy kur*a i tłumaczył co to znaczy sprawa była w telewizji nawet.
Dlatego dla mnie ksiądz to ma milion kobiet i nie ma u mnie coś takiego jak ksiądz.
Do mnie wszedł zmówił modlitwe ,pobłogosławił dom wziął kase i poszedł...
U nas na religii ksiądz pyta : co to jest masturbacja? i weź stań człowieku na środku klasy i powiedz.
ostatnio napisał nam na tablicy kur*a i tłumaczył co to znaczy sprawa była w telewizji nawet.
Dlatego dla mnie ksiądz to ma milion kobiet i nie ma u mnie coś takiego jak ksiądz.
Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
- szczuruleczka
sasza&masza pisze:Dla mnie oni są jakimi paradoksami.
Hah, niezła akcja w szkole xD Nasz chyba by się wstydził

Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Ja miałam super księdza w liceum od religii. Prowadził dyskusje o narkotykach, aborcji, antykoncepcji... i wcale nie były to debaty, w których "ci z właściwymi poglądami" zgarniali szóstki, a inni pały
naprawdę liczyło się każde zdanie. Dlatego do nas na religię często przychodzili i ateiści - pogadać, powymieniać poglądy.
A księdza po kolędzie mam w przyszłą sobotę, to zobaczymy

A księdza po kolędzie mam w przyszłą sobotę, to zobaczymy

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
- szczuruleczka
Szok...
Proszę bardzo: *ciach*
Najbardziej zszokowało mnei to, że ten szczurek an zdjeciu jest husky i do tego dumbo! Jak on się tam znalazł?1 Haszczaczek dumbo i karma dla obrzydliwego czegoś <wąż?>
Dziwne ;/ No i smutne... ;( Nie mogę na to patrzeć... ;(
Proszę bardzo: *ciach*
Najbardziej zszokowało mnei to, że ten szczurek an zdjeciu jest husky i do tego dumbo! Jak on się tam znalazł?1 Haszczaczek dumbo i karma dla obrzydliwego czegoś <wąż?>
Dziwne ;/ No i smutne... ;( Nie mogę na to patrzeć... ;(
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
-
A co, husky dumbo niby lepsze niż albinki zwykłe? Albinoski to już mogą iść do węża? :/
- Paul_Julian
- Kontakt:
Dla terrarysty mięsko to mięsko.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
- szczurzyca.
- Kontakt:
mnie tylko zdziwiło, że dumbo, bo są droższe. żal mi jest każdego szczura, ale te są przynajmniej humanitarnie zabite.
w sumie to straszne, ale wąż też musi coś jeść. niektóre nie zjedzą martwego szczura. jednak szczury są według mnie zbyt świadome, bardziej niż myszy. czuję, że bardziej je boli, więcej rozumieją i się boją. ale każde zwierzę czuje.
w sumie to straszne, ale wąż też musi coś jeść. niektóre nie zjedzą martwego szczura. jednak szczury są według mnie zbyt świadome, bardziej niż myszy. czuję, że bardziej je boli, więcej rozumieją i się boją. ale każde zwierzę czuje.
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
- szczurzyca.
- Kontakt:
to samo pomyślałam. a albinki są przecież najkochańsze!Cyklotymia pisze:A co, husky dumbo niby lepsze niż albinki zwykłe? Albinoski to już mogą iść do węża? :/
przepraszam za ppp, proszę uprzejmie o scalenie.

['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
- sr-ola
Ale to co, "brzydki" szczur bardziej zasługuje na powyższy los niż ładny husky dumbo? Bo nie rozumiem.
Następnym razem poproszę o ostrzeżenie, że będzie zdjęcie.
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
- Paul_Julian
- Kontakt:
Dla pseudohodowcy to bez róznicy jaki szczur. BYć moze częsc malców sprzedaje, a wieksze szczury ida na weza. Zglosiłem aukcję do allegro, nie powinno byc fotek w aukcji. I jescze zauwazylem ,z e jest opcja "zywe zwierzeta" w zgłoszeniu.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
- sr-ola
Oj, widzę, że zanim wysłałam pojawiło się kilka postów. Widzę Cyklo, że myślimy tak samo.
Ej, ale serio, to po co nam każesz.szczuruleczka pisze:Nie mogę na to patrzeć... ;(
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
- szczurzyca.
- Kontakt:
może mnie zrozumieliście - też podzielam zdanie, że żaden szczur nie zasługuje na taki los. jednak myślałam, że dumbo nie są na karmówkę, bo zwyczajnie są droższe. i też żałuję, że było zdjęcie, na szczęście powoli mi się ładowało i nie zdążyłam całego zobaczyć.
- szczuruleczka
szczurzyca. pisze:mnie tylko zdziwiło, że dumbo, bo są droższe. żal mi jest każdego szczura, ale te są przynajmniej humanitarnie zabite.
No włacha, chodziło mi że dumbo są zazwyczaj droższe... I wcale nei uważam że albinki mogą iść dla węża! A te durne wężyska to niech sobie hodowcy obsewują w naturze, albo nauczą je wpie%$^&%^ <przepraszam,a le węze nie jedzą tylko właśnie wpiepszają w wersji dla prostaków> trawę!! ;(
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
- szczuruleczka
sr-ola pisze:Ale to co, "brzydki" szczur bardziej zasługuje na powyższy los niż ładny husky dumbo? Bo nie rozumiem.
Spoko.
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']