szukam młodej samiczki bądź kastrata

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
mikanek

szukam młodej samiczki bądź kastrata

Post autor: mikanek »

Witam,
mam dwie energiczne dziewczynki, a marzy mi się bardziej miziakowaty chłopczyk. Stąd moje marzenie o uroczym kastraciku. Docelowo mieszkać będzie z dziewczynkami w klatce o dł. podstawy 70 cm i podobnie wysokiej (typowa szynszylówka, do obejrzenia w naszej galerii). Dziewczynki mają ok. 6-mcy, Gajusek jest ciekawskim,energicznym małym zdobywcą świata, uwielbia wspinaczkę, Lilka jest spokojniaczkiem, który lubi spacerować po domu i nie w głowie jej już głupoty. W ich domku spokojnie jest jeszcze miejsce na jednego szczurka. Szczurcie są przyjacielskie i myślę, że chętnie przytulą do siebie męską kupkę futra :D
Również jeśli ktoś posiada chłopczyka i wyraża zgodę na kastrację to byłabym zainteresowana, chociaż nie ukrywam, że wolałabym szczurka już po zabiegu

Podjechać mogę jedynie do Suwałk, Ełku bądź Białegostoku
Chciałabym, aby szczurek był najlepiej w jasnym ubarwieniu (biały, beżyk, husky) i o usposobieniu pozwalającym na połączenie go z moimi dziewczynkami

nasza galeria : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=27390&start=60

pozdrawiam
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 :D
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Awatar użytkownika
mikanek

Re: szukam młodej samiczki bądź kastrata

hop hop szukamy towarzyszki/towarzysza! ;)

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

Oferuję transport z Trójmiasta do Ełku jakby co ;) A na drugim forum jest ogłoszenie o młodych szczurkach z Trójmiasta i zostały chyba jeszcze jakieś samiczki, sprawdź.
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
mikanek

wysłałam zapytanie, zobaczymy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”