pozbycie się zapachu innego szczura
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

pozbycie się zapachu innego szczura
Niedawno pojawił się u mnie drugi szczurek, proces łączenia jest w trakcie. Zastanawia mnie tylko jak mam pozbyć się zapachu starszej szczurzycy z takich rzeczy jak domek przed zamieszkaniem w jej klatce młodszej koleżanki? Mam nadzieję, że jedynym sposobem nie jest zmiana domku. Z góry dzięki za odpowiedź 

Re: pozbycie się zapachu innego szczura
Jeśli jest drewniany i zasikany, to raczej się zapachu nie pozbędziesz. Ale jeśli np. plastikowy albo szmaciany, to chyba wystarczy wyszorować wodą z mydłem albo wyprać  Ewentualnie możesz zdezynfekować jakimś domestosem, tylko trzeba uważać, żeby bardzo dokładnie go później spłukać.
 Ewentualnie możesz zdezynfekować jakimś domestosem, tylko trzeba uważać, żeby bardzo dokładnie go później spłukać.

Ewentualnie możesz zdezynfekować jakimś domestosem, tylko trzeba uważać, żeby bardzo dokładnie go później spłukać.
 Ewentualnie możesz zdezynfekować jakimś domestosem, tylko trzeba uważać, żeby bardzo dokładnie go później spłukać.Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Dzięki za odpowiedź. Niestety domek jest drewniany ale raczej zasikany nie jest bo moja szczurzyca sypia w innym, do drewnianego czasem wchodzi albo siedzi na nim. Czy zapach starej szczurzycy będzie bardzo rzutować na relacjach moich dziewczyn jak zamieszkają razem?

- 
				Cyklotymia
Może zrób tak, że dopiero jak się połączą i pokochają to wstaw im ten domek? Bo już i tak wtedy "zmieszają zapachy"?

- 
				Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Spróbuj dokładnie domek wyszorować, każdą ściankę z 2 stron i wywietrzyć, np. na parapecie. 
Przez pierwsze dni po łączeniu domku może nie być, to sobie spokojnie wyschnie.

Przez pierwsze dni po łączeniu domku może nie być, to sobie spokojnie wyschnie.

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

jakoś damy rade   dzięki za rady
 dzięki za rady

dzięki za rady
 dzięki za rady