- pięknookie masz szczury !
Cyklostadko: Strachkwas i Tobiasz Trzeci.
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Cyklostadko
ale zdjęcia  
    i szczury, rzecz jasna  

jaki okruszek przeuroczy  

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/

."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
http://s889.photobucket.com/albums/ac94 ... C03012.jpg
Oj, ten w środku to jakiś mutant
Wiedziałam ,że ludzie przeginają w kwestii genetyki,ale aż tak:)
Bardzo fajne foty ogółem, tylko strasznie coś wymiętoliłaś te szczury
pozdrawiam cieplutko Cyklostadko!!

Oj, ten w środku to jakiś mutant
Wiedziałam ,że ludzie przeginają w kwestii genetyki,ale aż tak:)
Bardzo fajne foty ogółem, tylko strasznie coś wymiętoliłaś te szczury
pozdrawiam cieplutko Cyklostadko!!
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~

Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
- Paul_Julian
 - Kontakt:

laa, Delilah, złą fotkę wkleilas 

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha

W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
- 
				Cyklotymia

Następna sesja we wtorek 
 Jak znajdę jakieś zimowe gadżety to od razu zrobimy zdjęcia do kalendarza na konkurs 
 Tylko problem ze światłem jest, bo mam kiepskie w pokoju, a nie wiem czy Gryzoniowi-Fotografowi będzie się chciało parasolkę zabrać czy coś xD Ja się tam nie znam 
Ech, nie chcę zapeszyć, ale się stadko jednak najprawdopodobniej powiększy do 4 panów...
 Ale ćśśś! Żeby nie zapeszyć to o niczym nie wiecie, o żadnym dumbouchym rexowatym czarnuszku! 
Co do uszu dumbulkowych - nie mogę się na Ewoka napatrzeć, to mój pierwszy dumbo i za każdym razem jak na mnie patrzy to wydaje mi się że coś przeskrobał, bo ma minę jak mój pies gdy za coś przeprasza... To przez te uszy
 Ech, słodziak 

Ech, nie chcę zapeszyć, ale się stadko jednak najprawdopodobniej powiększy do 4 panów...
Co do uszu dumbulkowych - nie mogę się na Ewoka napatrzeć, to mój pierwszy dumbo i za każdym razem jak na mnie patrzy to wydaje mi się że coś przeskrobał, bo ma minę jak mój pies gdy za coś przeprasza... To przez te uszy
Dumbolki mają w sobie to coś  
  nieodparty urok  

ja nic nie wiem o żadnym czarnym dumbolku, ale czekam na niego niecierpliwie

ja nic nie wiem o żadnym czarnym dumbolku, ale czekam na niego niecierpliwie

mhmmmCyklotymia pisze: Ale ćśśś! Żeby nie zapeszyć to o niczym nie wiecie, o żadnym dumbouchym rexowatym czarnuszku!
Tylko tyle, że to cudeńko przesłodkie i kochaniutkie jest
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila

W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
- 
				Nietoperrr...
 - Kontakt:

Ja wiedziałam!Ja czarownica jestem!Przeczytałam o jakimś tam panie ofcu u Cyklo,później temat Ogoniastej...
Cyklo,Precelek???Tak,Precelek!!!AAAAA!!!!
Ja wiem,to zabrzmi jak skrajny rasizm,ale...czarne ofce dumbo są cudami natury!Sama mam takiego i nie mogę łap i oczu oderwac...

Cyklo,Precelek???Tak,Precelek!!!AAAAA!!!!
Ja wiem,to zabrzmi jak skrajny rasizm,ale...czarne ofce dumbo są cudami natury!Sama mam takiego i nie mogę łap i oczu oderwac...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38

Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
- 
				Cyklotymia

No co za! Pan Fotograf nie wziął dzisiaj aparatu, a był u mnie i mieliśmy robić szczurzą sesję... Jak tak można :< Ale weekendowo mnie znów odwiedzi i tym razem mu będę truć od rana że ma wziąć i aparat i jakieś światło do tego. Już chyba nie zdążymy na styczniową odsłonę kalendarza (i tak nie mam żadnych bałwanków :<), ale to na lutową już jakieś zdjęcia pójdą (walentynkowe, sesese, słodycz aż będzie kapać 
)
Jeszcze muszę powiedzieć że się nie mogę nacieszyć Ewosiem, to jest chodząca słodycz, liże po rękach, po ustach, zasypia w dłoni, a na hamaku to śpi na plecach jak król, z girami wywalonymi w górę, no nie mogę się napatrzeć jak tak śpi

Jeszcze muszę powiedzieć że się nie mogę nacieszyć Ewosiem, to jest chodząca słodycz, liże po rękach, po ustach, zasypia w dłoni, a na hamaku to śpi na plecach jak król, z girami wywalonymi w górę, no nie mogę się napatrzeć jak tak śpi
czekam z niecierpliwościąCyklotymia pisze:ale to na lutową już jakieś zdjęcia pójdą (walentynkowe, sesese, słodycz aż będzie kapać )
chciałabym to widziećCyklotymia pisze:Jeszcze muszę powiedzieć że się nie mogę nacieszyć Ewosiem, to jest chodząca słodycz, liże po rękach, po ustach, zasypia w dłoni, a na hamaku to śpi na plecach jak król, z girami wywalonymi w górę, no nie mogę się napatrzeć jak tak śpi

Hihi, mój wnuczuś kochanyCyklotymia pisze:Jeszcze muszę powiedzieć że się nie mogę nacieszyć Ewosiem, to jest chodząca słodycz, liże po rękach, po ustach, zasypia w dłoni, a na hamaku to śpi na plecach jak król, z girami wywalonymi w górę, no nie mogę się napatrzeć jak tak śpi
A na zdjęcia czekam z niecierpliwością!
- 
				Cyklotymia

Sesja zdjęciowa nie-u-da-na! 

Mieliśmy lampę 2000 wat, mieliśmy parasolki i inne takie, a tu szczury pozować nie chciały...
Najpierw był genialny pomysł z walentynkowym zdjęciem - narysować na kartce serduszko i zmusić szczura żeby trzymał w łapkach kredkę. Przyniosłam pyszne masełko, a szczury miały wysmarowaną masełkiem kredkę w...

Tak, w dupkach szczurzych.

Nawet łapanie ogonka żeby miś stał w miejscu nic nie dawało - szedł sobie, a ja, nie chcąc za ten ogon ciągnąć, przesuwałam rękę wraz z niewspółpracującym szczurem. Ech.

Ale buziaczki w piękny brzuszek dostał. Oczywiście że dostał <3 jak tu takiego brzusia nie wycałować?

Sesja kubkowa też nie bardzo wyszła. Po wsadzeniu tłustej dupki chwilkę w miejscu wysiedział tylko Tobiaszek...

O proszę, jedyne w miarę udane zdjęcie. Pffff...

Głasku-głasku się należało.

Ewoś oczywiście miał ciekawsze zajęcia niż siedzenie w kubku i robienie słodkich minek...

Już potem z Panem Fotografem mieliśmy tego dosyć... Tak więc w pokoju mam bałagan, posmarowaną masłem kartkę z serduszkiem, lampę która po nagrzaniu się dymi i śmierdzi, parasolki i inne duperele. A zdjęć do kalendarza jak nie było, tak nie ma. Grrr!
Sesja do powtórki i tyle.

Mieliśmy lampę 2000 wat, mieliśmy parasolki i inne takie, a tu szczury pozować nie chciały...
Najpierw był genialny pomysł z walentynkowym zdjęciem - narysować na kartce serduszko i zmusić szczura żeby trzymał w łapkach kredkę. Przyniosłam pyszne masełko, a szczury miały wysmarowaną masełkiem kredkę w...

Tak, w dupkach szczurzych.

Nawet łapanie ogonka żeby miś stał w miejscu nic nie dawało - szedł sobie, a ja, nie chcąc za ten ogon ciągnąć, przesuwałam rękę wraz z niewspółpracującym szczurem. Ech.

Ale buziaczki w piękny brzuszek dostał. Oczywiście że dostał <3 jak tu takiego brzusia nie wycałować?

Sesja kubkowa też nie bardzo wyszła. Po wsadzeniu tłustej dupki chwilkę w miejscu wysiedział tylko Tobiaszek...

O proszę, jedyne w miarę udane zdjęcie. Pffff...

Głasku-głasku się należało.

Ewoś oczywiście miał ciekawsze zajęcia niż siedzenie w kubku i robienie słodkich minek...

Już potem z Panem Fotografem mieliśmy tego dosyć... Tak więc w pokoju mam bałagan, posmarowaną masłem kartkę z serduszkiem, lampę która po nagrzaniu się dymi i śmierdzi, parasolki i inne duperele. A zdjęć do kalendarza jak nie było, tak nie ma. Grrr!
Sesja do powtórki i tyle.
Zdjęcia pomimo nieprofesjonalnych modeli i tak piękne  
  Może skusić je czymś, czego nie można wziąć w łapki i uciec? Na przykład rozsypać trochę Vibowitu  

Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]

- Paul_Julian
 - Kontakt:

Ale narzekasz, wiesz? Ta walentynkowa fotka jest bardzo fajna, i te w kubku też ! Ta z serduchem , to tak jakby szczur narysował serduszko i własnie zmykal, zeby się nie wydało kto to.
Mam jedno "ale". Jakość fotek jest fatalna ....Nie wiem co, żeście napsuli, ale są płaskie jak z komórki i zupełnie nieostre. Jakby coś źle było w ustawieniach typu czas naswietlania itd (tu sie nie znam). Na tym to szczególnie widać http://s28.photobucket.com/albums/c219/ ... sia_37.jpg i tu http://s28.photobucket.com/albums/c219/ ... sia_36.jpg (na mordce) To wyglada tak jak w tanim brukowcu, jak ktoś za mocno rozjaśni fotografię, i przez to zupełnie sie zatraca detale. Pomiędzy oczkami jest płaskie białe coś , a przecież tam jest futerko
Przepraszam za nazrzędzenie, ale to mi się rzuciło w oczy. Bo sama treść fotek mi się bardzo podoba. Ustawiane fotki są fajne, ale jak szczury mają Twoje starania pod ogonem, to sie nie da
  Ja tam lubię spontany.

Mam jedno "ale". Jakość fotek jest fatalna ....Nie wiem co, żeście napsuli, ale są płaskie jak z komórki i zupełnie nieostre. Jakby coś źle było w ustawieniach typu czas naswietlania itd (tu sie nie znam). Na tym to szczególnie widać http://s28.photobucket.com/albums/c219/ ... sia_37.jpg i tu http://s28.photobucket.com/albums/c219/ ... sia_36.jpg (na mordce) To wyglada tak jak w tanim brukowcu, jak ktoś za mocno rozjaśni fotografię, i przez to zupełnie sie zatraca detale. Pomiędzy oczkami jest płaskie białe coś , a przecież tam jest futerko
Przepraszam za nazrzędzenie, ale to mi się rzuciło w oczy. Bo sama treść fotek mi się bardzo podoba. Ustawiane fotki są fajne, ale jak szczury mają Twoje starania pod ogonem, to sie nie da
Szczursieny :
W szczurzym raju:

W szczurzym raju:
No, ale Ewoka to powinnaś przeprosić - przecież to zdjęcie - http://s28.photobucket.com/albums/c219/ ... 35copy.jpg - jest świetne! Aż się chce całować między te kłapo-uszy! Może za dużo zaplanowałaś, a ciury jak wiadomo maja zawsze plan alternatywny wobec naszego i na tym ich urok polega 
 ! Mi się zdjęcia podobają, choć faktycznie jak Paul napisał - na części nie widać futrzastej faktury miśków, a to ona jest najpiękniejsza!