Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
szczuruleczka

Re: Tupot Małych Stóp ^^

Post autor: szczuruleczka »

;( O Mamuniu, czemu zabierasz za TM niewinne zwierzątka?? chociaż dla nich, panie Boże mógłbyś zostawić nieśmiertelność ;(
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Flaumel

Post autor: Flaumel »

[*]
Smutno.
Trzymaj się tam...
Obrazek
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Wreszcie sie zmobilizowałam i zrobiłam pare zdjęć :P

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A żeby nie było za wesoło, to jeszcze w grudniu musimy pojechać do dr Piaseckiego, bo Frida ma gruczolaka.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Mucha321
Kontakt:

Post autor: Mucha321 »

Jest moja słodka Coco.. :D

Kciuki za Fridę! ;)
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //

z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.

+ RESZTA TOWARZYSTWA :)
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Niech się Frida trzyma , będziemy kciukać! :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Nina
Kontakt:

Mucha321 pisze:Jest moja słodka Coco.. :D
Z czterema uchami :P

Na zdjęciach minimalnie to widać, ale jedno ucho ma rozcięte, a w drugim (to mocno widać) ma wyrwany kawałek ucha ::) Nie wiem co te moje laski robią, ale ma tak od dłuższego czasu xD
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Mucha321
Kontakt:

Post autor: Mucha321 »

Nie przyjrzałam się, ale faktycznie.. ma odjechane ucha. ;D
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //

z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.

+ RESZTA TOWARZYSTWA :)
Nina
Kontakt:

Dziewczyny od tygodnia nie były ani razu zamknięte w klatce. Dziwi mnie fakt, że i tak śpią w klatce, w hamaku. Drzemki na łóżku, pod kocem zdarzają się tylko w trakcie dnia.
Demolują pokój do reszty co sprawia im ogromną frajde ::)
Niestety obie eFki mają guzki. Fridy na szczęście jest luźno pod skórą, Flory częściowo między mięśniami, znalazłam go w dzień śmierci merch, co tylko dodatkowo mnie dobiło...

Strasznie mi ciężko, nie spodziewałam sie, że będzie aż tak źle. Tacy ludzie nie powinni odchodzić, nie tak wcześnie.
Tupot Małych Stóp
Nina
Kontakt:

Czy ja mówiłam, że śpią tylko w klatce? :P Teraz w klatce tylko jedzą i załatwiają sie ;)

Pokój uznaje za zdemolowany ;) One jeszcze udoskonalają dzieło.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tak, pozbawiły łóżko wnętrzności. Na zdjęciach wnętrzności kapy i gąbkowego materaca >:D

Im bliżej końca szczurów tym mi ciężej z perspektywą, że nie będzie ich tak całkiem.
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
sr-ola

Re: Tupot Małych Stóp ^^ - zdjęcia

Post autor: sr-ola »

My też tak mamy! :) Ta gąbka jest wszędzie. Wracam po całym dniu do domu i okazuje się, że nosiłam kawałki tej gąbki na sweterku :D I też tak łowimy http://s573.photobucket.com/albums/ss17 ... 0_6634.jpg ;D Trzeba wsadzić łapkę w czeluście królestwa niebieszczurzego :) Zamiast kanapy stoi już praktycznie szkielet.Super, że nie tylko my wpadamy do dziury przy siadaniu a deska ciśnie nie tylko w nasze dupki ;)

Oj...http://s573.photobucket.com/albums/ss17 ... 0_6638.jpg
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Nina
Kontakt:

No niestety, sie dziewczynki zaguziły :( I tak późno, skończyły już moje eFeczki 2 lata. Ale Fridzie strasznie toto rośnie. Jutro umawiamy sie na operacje, więc pewnie niedługo będziemy prosić o kciuki. W końcu moje merchowe dziewczynki muszą dożyć 3 lat.

A Coco padły łapki... W ciągu 3 dni zaczęła 'klapać', wlecze nimi troche za sobą. No ale ona 2 lata skończyła 2 listopada.
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

Własnie. Moja Agrafka teraz zaczyna jakby ciągać za sobą dupkę, widać, że tylne nóżki zaczynają szwankować (ok.2 lata i 4 miesiące) Czyli jednak starość? ech.. :(

Kciuki za wycinanie guzów! Oby skutecznie, niech się dziewuszki pocieszą jeszcze kanapowym królestwem.
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

http://s573.photobucket.com/albums/ss17 ... 0_6628.jpg czy na taki pyszczek można się gniewać ? :-* niemożliwe ;)
mocno kciukamy :-*
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

Padłabym na zawał, gdyby mi coś takiego zrobiły.
A mój TŻ by zamordował najpierw sprawców, a potem mnie ::)
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Awatar użytkownika
pariscope

Post autor: pariscope »

No, pokój może trochę ucierpiał, ale za to jakie szczury szczęśliwe :D
Na te słodkie pysie absolutnie nie można się gniewać.
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”