Moja Frytka,Beata i Farbka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moja Frytka,Beata i Farbka
szkoda zwierzaków, to dla nich naprawdę męczarnia. moja mama jest w szoku że ktoś tak pozwala dziecku zwierzątka traktować
Masz chore szczury.
Nie leczysz ich, bo nie masz pieniędzy.
Nie oddasz ich, bo mama nie pozwala.
Ale na weta 10 zł to już nie da.
Skazujesz na cierpienie bo -powyższe-.
Czy do Ciebie nie dociera kompletnie nic?! Robisz kwadraturę koła i wykręcasz się wciąż mamą! Katujesz te szczury! A potem będzie na forum post "moja Frytka nie żyje, nie wiem czemu". Eh, ale szczerze mówiąc, to chyba lepiej, żeby już zakończyło się ich cierpienie. Czy nie ma żadnej możliwości, żeby przemówić Ci do rozsądku?! Człowieku! To żywe stworzenia! Idź z nimi do weterynarza, wydaj na nie niewyobrażalną sumę 10 zł, albo oddaj je! Druga opcja jest darmowa.
Jesteś nieodpowiedzialny! Nie dojrzałeś do opieki nad jakimkolwiek zwierzęciem.
Nie leczysz ich, bo nie masz pieniędzy.
Nie oddasz ich, bo mama nie pozwala.
Ale na weta 10 zł to już nie da.
Skazujesz na cierpienie bo -powyższe-.
Czy do Ciebie nie dociera kompletnie nic?! Robisz kwadraturę koła i wykręcasz się wciąż mamą! Katujesz te szczury! A potem będzie na forum post "moja Frytka nie żyje, nie wiem czemu". Eh, ale szczerze mówiąc, to chyba lepiej, żeby już zakończyło się ich cierpienie. Czy nie ma żadnej możliwości, żeby przemówić Ci do rozsądku?! Człowieku! To żywe stworzenia! Idź z nimi do weterynarza, wydaj na nie niewyobrażalną sumę 10 zł, albo oddaj je! Druga opcja jest darmowa.
Jesteś nieodpowiedzialny! Nie dojrzałeś do opieki nad jakimkolwiek zwierzęciem.
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
I to od samego początku z tą mamą
Na samym początku wspomniałeś, że pójdziesz do weta. Sam początek mam na myśli sierpień 2010. I od początku Twoja mama jest wszystkiemu winna. Jaaaaaaasne ;/ Twoje lenistwo, głupota i nieodpowiedzialność są straszne! Rany! ZAJMIJ SIĘ W KOŃCU TYMI SZCZURAMI!!!

Posłuchajcie:To nie było moje widzi mi sie żeby w zoologu kupić i tylko jednego,tylko mojej mamy!Bardzo chciałem mieć dwa szczurki w większej klatce z adopcji na forum,błagałem mame,ale sie nie zgodziła.Ja chce dla mojej Frytki jak najlepiej,więc co mam z nią zrobić?(oczywiście przed pójściem do weta)
Na samym początku wspomniałeś, że pójdziesz do weta. Sam początek mam na myśli sierpień 2010. I od początku Twoja mama jest wszystkiemu winna. Jaaaaaaasne ;/ Twoje lenistwo, głupota i nieodpowiedzialność są straszne! Rany! ZAJMIJ SIĘ W KOŃCU TYMI SZCZURAMI!!!
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Ale przecież nie są chore.No Frytka ma coś na uszach.
Mówie,że pójde do weterynarza,więc Was nie rozumiem,dlaczego jeszcze narzekacie
.
Mówie,że pójde do weterynarza,więc Was nie rozumiem,dlaczego jeszcze narzekacie

z tego co wiem , się drapią ^^
Em, dlatego?! Od sierpnia wybierasz się z nimi do weta! Ale jesteś nieszczęśliwym dzieckiem, które skarcił los, bo nie ma czasu, sposobności i pieniędzy na żywe stworzenie, które jest pod jego opieką.noovaa pisze:- 29 sierpnia 2010rPozostaje kwestia drapania poczekam ze 3 dni i zobacze,czy drapanie jej przejdzie a jak nie,no to wycieczka do weta w klatce bo transporterka nie mam- 30 sierpnia 2010rale chyba z moim szczurkiem powinienen iść do weta:Co chwile kicha,krew z oczu,Dużo sie drapie i wsadza pazurki do ucha.
31 sierpnia 2010rjak będzie ładna pogoda to koniecznie musze wziąść Frytke do weta,31 sierpnia 2010ri ze w najblizszym czasie skocze do weta.Ile razy mam to jeszcze powtorzyc?04 wrzesnia 2010ri jakie leki musze podac przed pojsciem do weta?Poszedl bym dawno,ale04 wrzesnia 2010rAle ja nie wiem GDZIE jest weterynarz!W pon. postaram sie juz wziasc szczurka do weta!
- to to podkreślić chyba trzebaI nie szkoda mi kasy na ich leczenie.Po prostu chce im oszczedzic niepotrzebnego stresu!
- 05 września 2010rA co do weta - Bede szukal dzisiaj w necie,i jak uprosze mame i tate to mnie podwioza samochodem.- 09 września 2010rTylko nie mowcie,ze mam isc do weta bo doskonale o tym wiem- 10 wrzesnia 2010 - cudowne ozdrowienie ..Zalbi o co ci chodzi?W najblizszym czasie pojde na przeglad ale narzie nic sie nie dzieje!- 10 wrzesnia 2010r - z głodówki nici, na weta nie ma..W szkole chodze glodny bo nie chce wydawac kasy na cos tylko uzbierac na weta!- znowu 10 wrzesnia 2010rZnajde weta to pojde w najblizszym czasie.- 12 wrzesnia 2010rOk,powiem mamie ze to moze byc swierzb i do weta.Nareszcie uda mi sie ja naklonic- 13 września 2010rA po ile takie zastrzyki(musze wiedziec jaka sumke wziasc do weta)?- 13 wrzesnia 2010rOk,jutro po szkole po kryjomu udam sie do tego weta i dowiem sie co i jak- znowu 13 wrzesnia 2010rZnajde niedlugo sam weta i nawet gdybym mial uciec z domu to uciekne do weta z pociechami- 14 wrzesnia 2010rWeterynarz wyglada na bardzo porzadnego,ale jeszcze nie wiadomo jakie ceny beda.Jutro biegne sie dowiedziec.
- znowu 14 wrzesnia 2010rpisalem,ze najpierw wet,a potem karma za 40 zl!- 15 wrzesnia 2010rWet byl zamkniety,ale jutro konce inaczej lekcje to wtedy podejde.- 17 wrzesnia 2010ri jak pojade po zeszyty do kolegi,pojde tez do weta
- 18 wrzesnia 2010r - Hellooouuu!.Stan Frytki sie pogarsza.Jest osowiala,malo je i pije.
- 19 wrzesnia 2010rPaul sam napisal,ze najpierw wet,wiec w pon.ide do weta!- 19 wrzesnia 2010rMama mi kaze jutro isc i sie zapytac ile to bedzie kosztowalo.Ale costam poweim wetowi tak jak pisaliscie,ze nie tryskam kasa itd.- znowu 19 wrzesnia 2010rDo wtorku napewno dojde.- 20 wrzesnia 2010rDzisiaj / Jutro zadzwonie i sie umowie.- 20 wrzesnia 2010rMama powiedziala,ze nie mamy kasy na weta(no zostalo 10 zl...)i dopiero czwartek/piatek bedzie.- 18 pazdziernik 2010rWszystko układa się dobrze,u weta nie byłem.Miałem być 2 tygodnie temu,ale zachorowłem na zapalenie oskrzeli- 19 pazdziernika 2010rWiem,że z tym wetem to moja wina i postaram się,żeby taka sytuacja więcej nie wystąpiła.- 19 pazdziernika 2010rjak sie uda,to w piątek będzie wet- 20 pazdziernika 2010rWiem,z tym wetem postąpiłem karygodnie,i jest to częściowo moja wina,i postaram się,żeby to już się więcej nie powtórzyło.- 25 pazdziernika 2010rPrzynajmniej mam dobrego weta w mieście- 07 listopada 2010rnajlepiej by było jak najszybciej pójść do weta- 19 stycznia 2011rbo jak to się nie zagoi,to weterynarz murowany i pójdę tam z pieniędzmi lub bez- 19 stycznia 2011rCały czas tak się dzieje,więc chyba trzeba będzie ją wziąść do weta.- 23 stycznia 2011rPaul,wiem,i pójdę do weta,tylko niech zrobi się troche cieplej...- 25 stycznia 2011rTak jak mówiłem:pójdę w lutym do tego weta!
Komuś się chce liczyć?
Axen, spójrz teraz w lustro i sam sobie powiedz że nie jesteś sadystą, że nie zaniedbujesz swoich zwierząt, że starasz się by były zdrowe.....
Jesteś egoistą, oszustem, rozpuszczonym bachorem który nie widzi nic po za sobą! " Chcę mieć szczura! i zdechnie u mnie w domu, ale będzie u mnie w domu mieszkał!" .. To samo było z akwarium. To samo będzie z każdym Twoim podopiecznym bo z sadyzmu się nie wyrasta.
Niestety przykro mi to mówić, ale Twoim szczurom życzę szybkiej śmierci, zanim wykończysz je Ty!
- szczurzyca.
- Kontakt:
Axen, do cholery.. NIC do Ciebie trafia. NIC. idź do weta, ale te szczury oddaj. kropka. już skarmienie to dla niuch lepsza opcja.
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
- szczurzyca.
- Kontakt:
pardon, *albo 

['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Się drapią...każdy szczur się drapie,one chyba nie częściej niż inne szczury.
Ech...wiem....było - minęło.
Wiem że postąpiłem źle,ale żyjemy teraźniejszością,prawda?
Zapomnijmy co było,obiecuje,że się zmienie i regularnie będe chodził do weterynarza.
Ech...wiem....było - minęło.
Wiem że postąpiłem źle,ale żyjemy teraźniejszością,prawda?
Zapomnijmy co było,obiecuje,że się zmienie i regularnie będe chodził do weterynarza.
Nic nie minęło, bo szczury dalej nie były u weta!

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
- szczurzyca.
- Kontakt:
ile razy obiecałeś? nie jesteś wcale wiarygodny!
staram się omijać Twój temat z daleka bo każdy tu dwoi się i troi, doradza Ci... i co?
jak grochem o ściane. rozumiem że masz ciężką sytuacje, dlatego powinieneś dojrzeć, zrozumieć i podjąć najlepszą decyzje jaką możesz- mianowicie oddać szczury komuś kto będzie w stanie zapewnić im właściwą opiekę. czyż nie na to właśnie zasługują?
jak grochem o ściane. rozumiem że masz ciężką sytuacje, dlatego powinieneś dojrzeć, zrozumieć i podjąć najlepszą decyzje jaką możesz- mianowicie oddać szczury komuś kto będzie w stanie zapewnić im właściwą opiekę. czyż nie na to właśnie zasługują?
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Novaa - alee będą za tydzień.
szczurzyca. - obiecuje Wam ostatni raz...
Jessica - wiem,że jesteś na mnie zła.Ale przecież słucham większości rad.Kupiłem lepszą karme,kuwete,kupuje nową klatke i za tydzień ide do weterynarza.
szczurzyca. - obiecuje Wam ostatni raz...
Jessica - wiem,że jesteś na mnie zła.Ale przecież słucham większości rad.Kupiłem lepszą karme,kuwete,kupuje nową klatke i za tydzień ide do weterynarza.
ZA TYDZIEŃ? człowieku ja już nie moge! szczur sie drapie jak każdy inny.
Sam mówiłeś że drapią sie w cholere, weź ty jesteś jakiś chory psychicznie czy coś?
twoje zwierzaki przeżywają męczarnie! jesteś okrutny i nie masz uczuc! jak można tak szczura przez pół roku katować?!!!!
Sam mówiłeś że drapią sie w cholere, weź ty jesteś jakiś chory psychicznie czy coś?
twoje zwierzaki przeżywają męczarnie! jesteś okrutny i nie masz uczuc! jak można tak szczura przez pół roku katować?!!!!