Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- szczurzyca.
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
ja też. jeśli mam coś w domu i nie jestem pewna czy mogą, to nie daję. lepiej wyrzucić, bo mogłabym im zaszkodzić, a przecież nie dając nic się nie stanie. 

['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
właśnie wróciłam z krótkiego spaceru z psem.
cały czas myślałam o tym axenie grrr
cały czas myślałam o tym axenie grrr

- Paul_Julian
- Kontakt:
Ja moim kiedys dałem mandarynkę, dawno nie było mandarynki. I to było przeslodkie jak całe stadko wyciągneło łalpki, chwycilo w ząbki kawaleczek, zupełnie na pewniaka i potem takie zdziwienie na paszczy.valhalla pisze:Szczurki wyciągają łapki absolutnie po wszystko. Nieraz byłam zaskoczona, jak dawałam coś całkiem nowego, a one bez zastanowienia zaczęły wcinać, nawet porządnie nie obwąchawszy. Tym bardziej uważam, że trzeba uważać, co się im daje, bo one przecież nie będą pytać, czy to nieszkodliwe, od razu zjedzą
"Co to, dziwne, słodko-kwasne, mocno pachnie, Soran , dobre to ?"
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Moje robią tak samoPaul_Julian pisze:Ja moim kiedys dałem mandarynkę, dawno nie było mandarynki. I to było przeslodkie jak całe stadko wyciągneło łalpki, chwycilo w ząbki kawaleczek, zupełnie na pewniaka i potem takie zdziwienie na paszczy.valhalla pisze:Szczurki wyciągają łapki absolutnie po wszystko. Nieraz byłam zaskoczona, jak dawałam coś całkiem nowego, a one bez zastanowienia zaczęły wcinać, nawet porządnie nie obwąchawszy. Tym bardziej uważam, że trzeba uważać, co się im daje, bo one przecież nie będą pytać, czy to nieszkodliwe, od razu zjedzą
"Co to, dziwne, słodko-kwasne, mocno pachnie, Soran , dobre to ?"

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
ja tam daję do próbowania. one są jak dzieci przez to
. przecież jak się nie będzie próbowało nowych rzeczy, to się nie dowiemy co im smakuje, a co nie.
moje też żurawinę dostały. to wybrzydzały, ogórek be [dopóki w misce jest coś innego jeszcze], pietruszka w ogóle nie ruszona i jabłek też nie lubią .. ani kiwi, chyba, że tamte, które dawałam za kwaśne były, bo mnie też tak troszke wykręcało

moje też żurawinę dostały. to wybrzydzały, ogórek be [dopóki w misce jest coś innego jeszcze], pietruszka w ogóle nie ruszona i jabłek też nie lubią .. ani kiwi, chyba, że tamte, które dawałam za kwaśne były, bo mnie też tak troszke wykręcało

a moje to jadły tylko wymysły, jabłka nie, ogórka może raz na początku, marchewka to już w ogóle fuj
a jak dałam wczoraj po marchewce to jadły jak opętane
a jak dałam wczoraj po marchewce to jadły jak opętane
- Paul_Julian
- Kontakt:
A moje uwielbiaja jabłka. Ale Czmyś jaki pracuśvalhalla pisze:Nie posmakował mu jeden owoc - zabrał się za następny, i tak dalej. Nadgryzł chyba każdą żurawinę w miseczce, sprawdzając, czy na pewno wszystkie są za kwaśneMoje szczurki nie lubią kwaśnego - nawet jabłka są be

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
a u mnie z kolei jabłka i ogórek są be (jabłka z braku laku zejdą czasem), za to pietrucha (nr 1), marchewka, pekinska - szał ciał
wpylają jak opętane. Lodową tak pół na pół...

Ze mną: szczurasy Zgredek i Dzikus + pieseł Tajfuno
Za TM: Tosia, Essi, Aya, Mishka, Ciaposław, Tajfunio, Lunka, Krecik, Gucio [*] [/b]

i nie lubia bananow!
Ze mną: szczurasy Zgredek i Dzikus + pieseł Tajfuno
Za TM: Tosia, Essi, Aya, Mishka, Ciaposław, Tajfunio, Lunka, Krecik, Gucio [*] [/b]

a moje za banana dały by się pociąć
a pietruszki nie ruszają :<

- szczurzyca.
- Kontakt:
mam na wydaniu osiem szczurów, resztę zostawię, bo są w miarę normalne.
ktoś jest zainteresowany? oddaję za względu na ich nachalność, nawet stojąc nie mogę jeść, bo wspinają mi się po nogawkach i muszę je wyciągać z talerza.

oczywiście nie brać tego na serio

oczywiście nie brać tego na serio

['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
szczurzyca u mnie jest podobnie: jak nie zdążą z talerza ukraść, to do ust mi się dobierają. 

Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
-
Noo, a jak im się zabiera to tak śmiesznie wyciągają te łapki... Żarłoki 

- tahtimittari
- Kontakt:
Oj talerzowe kradzieje... Moje ostatnio dobrały się do mocno czosnkowego obiadu - dostały nauczkę - aż ryjki powykrzywiało