Muffin - jak moja muffinkalovekrove pisze:Zawsze jak biore Muffina na ramie, to spod włosów wystaje jedynie ogonŚmiesznie to wygląda, bo od go unosi
 słodko
 słodko 
Moderator: Junior Moderator

Muffin - jak moja muffinkalovekrove pisze:Zawsze jak biore Muffina na ramie, to spod włosów wystaje jedynie ogonŚmiesznie to wygląda, bo od go unosi
 słodko
 słodko 

Zaproponowałam dziewczynce, że jeżeli chce, to może dotknąć szczurka(znam swoje kluchy na tyle, że mogłam na to pozwolić).
 Zaproponowałam dziewczynce, że jeżeli chce, to może dotknąć szczurka(znam swoje kluchy na tyle, że mogłam na to pozwolić).

Teraz go uwielbiam. Jest taki...taki...No żadne moje inne zwierzątko takiego nie miało
  Teraz go uwielbiam. Jest taki...taki...No żadne moje inne zwierzątko takiego nie miało  
  ) lubie gdy szczurek siedzi mi na ramieniu a jego ogonek dotyka moich pleców
 ) lubie gdy szczurek siedzi mi na ramieniu a jego ogonek dotyka moich pleców   szczerze mi sie podoba nadaje szczurkowi charakter
 szczerze mi sie podoba nadaje szczurkowi charakter  jakby ogolić ogon wiewiórce pewnie jej ogonek wyglądał by podobnie do ogona szczura
  jakby ogolić ogon wiewiórce pewnie jej ogonek wyglądał by podobnie do ogona szczura  śmieszą mnie trochę uprzedzenia odnośnie ogona bo zapewne większość osób na widok wiewiórki powiedziałaby "jakie sliczne stworzonko"
  śmieszą mnie trochę uprzedzenia odnośnie ogona bo zapewne większość osób na widok wiewiórki powiedziałaby "jakie sliczne stworzonko" 

.
 .

Jeżeli odpowiednio o nie dbasz i jak się trochę poplamią, pobrudzą i takie tam, umyjesz je, prezentują się naprawdę cudownie.
 Jeżeli odpowiednio o nie dbasz i jak się trochę poplamią, pobrudzą i takie tam, umyjesz je, prezentują się naprawdę cudownie.  
 Wzroku nie mogłam oderwać
  Wzroku nie mogłam oderwać   Czysty, szczurzy ogon jest cudny
 Czysty, szczurzy ogon jest cudny  

gorzej jak go oblepią gerberkiemlovekrove pisze:Ostatnio umyłam szczurkom białe ogony... Jesuuu!Wzroku nie mogłam oderwać
Czysty, szczurzy ogon jest cudny