Moje Pyśki <:3 )~~

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Re: Potwory z Szafy

Post autor: szczurzyca. »

JKalodont pisze:Moją faworytką jest Foczka, tak łobuzersko wygląda ;D
nie tylko wygląda ::) ;D mały zbój.

dziękuję za głaski w imieniu dziewczyn. te małpy, złodzieje i idioci nie dają mi żyć ;D kradną WSZYSTKO! a Foczka dzisiaj wymyśliła, że kolbę fajniej je się do góry nogami. wyszła z klatki i wisiała na prętach od zewnątrz (głową w dół) próbując jeść kolbę, do której nie sięgała ::) nie umiem tego opisać..

a teraz zdjęcia z serii "zazdrośćcie saszy i sheili" :D

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
szczurka sheili. to będzie pewnie Nayeli, a sasza jeszcze nie wybrała imienia ;)
one są takie maleńkie i kochane, że chyba ich nie oddam. ::) nie boją się mnie, wręcz chcą ciągle siedzieć pod bluzą. ajj.. :-*

zastanawiam się czy nie sterylizować dziewczyn. to duży koszt, ale jakoś uzbieram. chodzi o to, żeby zmniejszyć ryzyko raka, dr Lewandowska o tym mówiła. i jeśli już, to teraz, czy przy pierwszym guzie, który niestety kiedyś się pojawi? jak uważacie?
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Eeeej, czemu nie ma zdjęcia kolbożernego nietoperza? :D BUUUU! :<
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

ponieważ kiedy podeszłam spadła na podłogę :D też żałuję : [
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
sheila.

Post autor: sheila. »

szczurzyca. pisze:ponieważ kiedy podeszłam spadła na podłogę :D też żałuję : [
To strasznee , jak mogłaś ?! ;D

A zdjęcia cuddowne !
Już nie mogę sie doczekac ! ::)
sheila&mysia <3
Awatar użytkownika
lovekrove

Post autor: lovekrove »

Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

mamy za sobą pierwszą randkę z Apollem. 8) poszło świetnie. jedynie Malinka musiała się poboksować.. ::)
Obrazek
tutaj wyszedł jakby nie miał oczu ;D
Obrazek

ObrazekObrazekObrazek
różowa kostka i hamaczek są od Ogonistej, błękitny hamak od IHime, a narożny domek od Nietoperka. :) dziękujemy jeszcze raz! :D
tam na dole jest tak pusto, bo one tam strasznie rzadko schodzą i jeszcze NIGDY nie widziałam, żeby tam którakolwiek spała ::) urządzałam im to jak tylko potrafiłam, ale one się zbuntowały i tylko to wszystko zeżarły. no i co ja mam z takimi świniami zrobić?! :P
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

jak już pisałam na temacie o klatkach, nietoperku ja też chcę narożnika :P :P!!
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
sheila.

Jessica pisze:http://img810.imageshack.us/i/dsc05833800x600.jpg/ mogę się położyć obok? ::) ::)
Może ja bym się też tam zmieściła jeszcze ? :D ::)
sheila&mysia <3
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

i jak tam panna Fuziczka??
Awatar użytkownika
nausicaa

Post autor: nausicaa »

http://img407.imageshack.us/i/dsc05871800x600.jpg/

no męski Trutut jak nic!a ja nawet u siebie mam Trututa nr 2, tylko nie dumbosia:)
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

nausicaa, naszym celem jest Trututu ;)
Fuzia jest już u mnie, chyba zostanie jej Bianka vel Fuzia ::) tak jak miała u iganezki i potem u klauduski.
mam zdjęcia, ale mój internet mnie dobija. jak się dostanę do innego komputera to wstawię. jest już w klatce dziewczyn, łączenie trwało godzinę, ale to przez moją obsesję, że się pozagryzają. po 5 min już spała na kupi szczurów, w samym środku. :) Apollo i Ernest też byli w klatce, ale biedny Apolluś przestraszył się takiej ilości bab i był normalnie sparaliżowany, a Erni wręcz przeciwnie i od jego gwałtów pękły my szwy po kastracji. oddzieliłam ich z powrotem do lotni.
Syjamki są słodkie, szkoda, że będę musiała się z nimi rozstać.
jak dopadnę komputer z normalnym internetem to postaram się o zdjęcia. ;)
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

MAM! udało się, mam kilka zdjęć :D ta klatka to przejściowa do łączenia, zamiast transportera, bo zżerają go od środka ::)

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
sheila.

super , że udało się łączenie :P
Ooo... jaka kupa szczurów do miziania :o
syjamki też wymiziaj ! :-* :-* :-*
(a ty dajesz ze swoimi w klatce je czy są osobno razem ? ;D )
sheila&mysia <3
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

pytasz o syjamki, tak? one są oddzielone do mniejszej klatki (na 2-3 samiczki). miały dla siebie całą lotnię, ale chłopaki wydziwiały w towerze i musiałam je przenieść ::)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”