byli we 3 trójkę w jednym akwarium, a samce myszek, w przeciwieństwie do samic nie są stadne. najpierw próbowali mi wmówić, że to szczurki dumbo.
 potem jak wyjaśniłam, że to na pewno nie są szczury i powiedziałam, że tak nie może być, że te myszy cierpią, usłyszałam: "i tak trafią do węża". babka zamknęła je w pudełku, w szafie.
 potem jak wyjaśniłam, że to na pewno nie są szczury i powiedziałam, że tak nie może być, że te myszy cierpią, usłyszałam: "i tak trafią do węża". babka zamknęła je w pudełku, w szafie.  następnego dnia ich odebrałam. jeden z nich zmarł kilka dni później (miał rozgryziony cały brzuch, wygryzione jajka, przez co nie dało sie określic płci - równie dobrze mógł byc samicą), drugi -Brutus- niedawno. teraz został sam Azor.
 następnego dnia ich odebrałam. jeden z nich zmarł kilka dni później (miał rozgryziony cały brzuch, wygryzione jajka, przez co nie dało sie określic płci - równie dobrze mógł byc samicą), drugi -Brutus- niedawno. teraz został sam Azor.  jest kochany, ale ciągle śpi. kołowrotek też olewa, a konkretniej zakopuje trocinami..
 jest kochany, ale ciągle śpi. kołowrotek też olewa, a konkretniej zakopuje trocinami..  mój grubasek.
 mój grubasek. zdjęcia:

Ale że chcieli ci wmówić że to szczurasy
 Ale że chcieli ci wmówić że to szczurasy   TO naprawdę Debile .. A ten twój myszol jest słodki, grubasek
  TO naprawdę Debile .. A ten twój myszol jest słodki, grubasek 

chodzi ciężej, ale dalej ma sporo energii. jednak tylko w klatce - wybiegi to wg niego zło
 chodzi ciężej, ale dalej ma sporo energii. jednak tylko w klatce - wybiegi to wg niego zło