Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
nikt nie zrezygnował z samiczek:) także tylko dwóch samczyków zostało.
A zdjęć już nie zrobię ponieważ ciężko mi jest je uchwycić, są za bardzo rozbrykane....
zrobiłam dziś telefonem jak mamusia je karmiła ale za cholerę nie wiem jak przesłać zdjęcie z tel na kompa, ponieważ mam od niedawna nowy tel i mam program do przenoszenia np tapet czy dzwonkow z kompa na tel ale z tel nie mam pojecia jak to zrobic;/
ehh no mówię wam że nie wiem jak to zrobić. Mam Samsunga s8300 i do niego jest specjalny program przez którego mogę przesłać pliki z kompa na tel. Nie mogę znaleźć opcji żeby zgrać z tel na kompa;/ To nie jest tak jak w niektórych telefonach że jak się podłączę z kompem to moge wejść w "Mój komputer" -> "dysk wymienny" i już....tutaj tak nie ma, bo nie pojawia się sprzęt, tylko przez program muszę wszystko zrobić co jest bardzo wkurzające;/.....
Przecież gdybym mogła wysłać to bym wysłała bo przecież po co bym robiła zdjęcie??...ehh, troszkę zrozumienia proszę....
macik001 no właśnie ja też mam ten program, więc proszę nakieruj mnie jak mam to zrobić??:):) Będę wdzięczna, bo telefon mam od niedawna i pierwszy raz się spotykam z jakimiś programami. Zawsze miałam tak że jak się podłączyłam kablem do kompa to normalnie wchodziłam w tel (dysk wymienny) i było ok....
Więc jeszcze raz macik001 jak mam to zrobic?:) napisz po kolei