jest wysoka można ją fajnie umeblować. ma małe odstępy między prętami więc nie trzeba siatkować i nawet młode szczurki nie wyjdą. pólki drewniane radzę wymienić
 szkoda tylko że drzwiczki są dosyć małe
  szkoda tylko że drzwiczki są dosyć małeModerator: Junior Moderator

szkoda tylko że drzwiczki są dosyć małe
  szkoda tylko że drzwiczki są dosyć małe Więc to pojęcie względne - dla kogo małe, dla kogo nie.
 Więc to pojęcie względne - dla kogo małe, dla kogo nie. mając trzech panów miałam klatkę z tej firmy o innych wymiarach (ale drzwiczki miały takie same) i była niezła gimnastyka.
  mając trzech panów miałam klatkę z tej firmy o innych wymiarach (ale drzwiczki miały takie same) i była niezła gimnastyka.  
Ja bym obstawiał takie coś.piggletka pisze:witam ponownie,
mam pytanie odnośnie zabezpieczenia drewna w klatce
czy to ma być impregnat (np. 1litr za 15 zł w castoramie) jednak nie pisze nic o tym, że jest on bezpieczny dla dzieci... Zwykły impregnat
czy ma to być lakier do drewna bezpieczny ( za 30 zł)?
Byłam w castoramie i pytałam dziś, ale jak mówiłam, że impregnat bezpieczny to facet powiedział, że nie ma takiego impregnatu:(
Więc już całkowicie oszalałam;/
 ?
? Zapewne chodzi o to, że dopóki nie zaschnie i jest świeży, można zmyć go wodą.
 Zapewne chodzi o to, że dopóki nie zaschnie i jest świeży, można zmyć go wodą.

Już wyjmowałam wszystkie moje szczurzyce i nie miałam z tym problemów. Dla kogoś o większych rękach drzwiczki mogą być problemem. Klatka duża, fajnie można ją urządzić. Usłyszałam już, że ta klatka jest taka wielka, że i ja sama bym się tam zmieściła z moimi szczurami.  Z moimi gabarytami (150 w kapeluszu) to bardzo prawdopodobne.
 Już wyjmowałam wszystkie moje szczurzyce i nie miałam z tym problemów. Dla kogoś o większych rękach drzwiczki mogą być problemem. Klatka duża, fajnie można ją urządzić. Usłyszałam już, że ta klatka jest taka wielka, że i ja sama bym się tam zmieściła z moimi szczurami.  Z moimi gabarytami (150 w kapeluszu) to bardzo prawdopodobne.  Za taką kasę strzał w dziesiątkę.
 Za taką kasę strzał w dziesiątkę. 
 Myślę, że się nie przecisną ja miałam w swojej klatce starej dla dziewczyn właśnie 1,4 odległość między prętami i nie było problemu.
 Myślę, że się nie przecisną ja miałam w swojej klatce starej dla dziewczyn właśnie 1,4 odległość między prętami i nie było problemu.