moje szczupaki kochane
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: moje szczupaki kochane
[*] 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Tyle smutku i złych rzeczy naraz
Ol. trzymaj się kochana, niech już wreszcie zawita do Was szczęście i radość.
[*] dla Trudy

[*] dla Trudy

Truda przecież Ty dopiero rozpoczęłaś życie... maluchu...
[*]

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]

pomykaj Mandżurku
Nieee...
Ja po prostu się z tym nie zgadzam, to nie tak ma być!
Właśnie zerknęłam na Twój podpis i sobie myślę - nie, to nie możliwe.
[*] dla Dżuma, leć kochana perełko
Gdzie wam tak śpieszno... ol. tak bardzo mi przykro, trzymaj się kochana
Ściskam mocno
Ja po prostu się z tym nie zgadzam, to nie tak ma być!
Właśnie zerknęłam na Twój podpis i sobie myślę - nie, to nie możliwe.
[*] dla Dżuma, leć kochana perełko

Gdzie wam tak śpieszno... ol. tak bardzo mi przykro, trzymaj się kochana
Ściskam mocno

- Paul_Julian
- Kontakt:
Dżumku ! Ja sie nie zgadzam, tak nie można , ol. Twój podpis, ja sie nie zgadzam, żeby tak sie działo !!! Cholera, no !!!!
Po prostu .. nie wiem.. .... jestem tak wkur....
Po prostu .. nie wiem.. .... jestem tak wkur....
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Dżumie, czemu nie mogłeś podarować siebie na trochę dłużej..?
Ciężko się z Twoim odejściem pogodzić, ciężko pojąć...
Leć do swoich, czekają tam [*]

Leć do swoich, czekają tam [*]

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889

Ol. tak mi przykro... Trzymaj się jakoś.
- tahtimittari
- Kontakt:
Truda, Dżum..
za szybko, nie powinno tak być
Niech Wam słonko świeci za TM ['][']

Niech Wam słonko świeci za TM ['][']
Po prostu nie wierzę...
Tak mi smutno... ciężko...
Ol. bądź silna, przesyłamy mocne uściski
Dżum łakomczuszku [*]

Tak mi smutno... ciężko...
Ol. bądź silna, przesyłamy mocne uściski
Dżum łakomczuszku [*]
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
nie wierzę,nie uwierzę
Ol nie jestem w stanie wyrazić jak bardzo mi przykro
[*]

Ol nie jestem w stanie wyrazić jak bardzo mi przykro

[*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
aż się bałam zajrzeć...
trzymaj się ol.
(*) dla zawsze dzielnego Dżuma

trzymaj się ol.
(*) dla zawsze dzielnego Dżuma
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
-
- Paul_Julian
- Kontakt:
Ol. , wracaj do nas
Smutno 

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju: