aaale nie opłaca mi się przejechać pół Polski i nie zabrać ani jednego. dwójka mi wystarczy. Frodo i Buba. stoi?
Mictlanowe Samcole
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- szczurzyca.
- Kontakt:
Re: Mictlanowe Samcole
ale maja wille! 
aaale nie opłaca mi się przejechać pół Polski i nie zabrać ani jednego. dwójka mi wystarczy. Frodo i Buba. stoi?
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Dziękujemy, ale chcielibyśmy Towera.. Niestety funduszu brak.. 
- greenfreak
Można spróbować z drutu sklecić zamiast kupować gotową, pogoda się poprawiła i być może niedługo będzie można popracować na dworze 
A zdjęć kolb to się nie doczekam
A zdjęć kolb to się nie doczekam
W sumie masz rację..
Na śmierć zapomniałem.. Błagam o wybaczenie! Pogonię TŻ'kę żeby zrobiła i podeślę zdjęcia, obiecuję
Na śmierć zapomniałem.. Błagam o wybaczenie! Pogonię TŻ'kę żeby zrobiła i podeślę zdjęcia, obiecuję
- greenfreak
Jeśli się na coś takiego zdecydujecie, można spróbować załatwić coś razem, bo my mamy już drut na naszą, ale akurat jak przyszedł zaczęły się śniegi i mrozy, więc spawanie na otwartej przestrzeni nie wchodziło w grę. Blachę też mieliśmy upatrzoną na kuwetę gdzieś, a Ty zdaje się koło Szczecina mieszkasz 
Dzięki, niedługo powinnam mieć znów pieniążki i chętnie bym moim coś takiego fundnęła, bo ja antytalencie jestem w kuchni
Dzięki, niedługo powinnam mieć znów pieniążki i chętnie bym moim coś takiego fundnęła, bo ja antytalencie jestem w kuchni
No tak, ja koło Szczecina, w Policach
. Godzinka drogi autobusem, w sumie taki pomysł z tym drutem to nie jest złe, jeszcze się chyba zastanowimy nad tym .. 
- tahtimittari
- Kontakt:
Witam serdecznie.
Świetne stadko, lubię tak czytać temat od początku, łatwiej ogarnąć co jak i w ogóle
Frodo rewelacyjny, takie łysolki są niesamowite
Mizianko dla całego stada posyłam!
Świetne stadko, lubię tak czytać temat od początku, łatwiej ogarnąć co jak i w ogóle
Frodo rewelacyjny, takie łysolki są niesamowite
Mizianko dla całego stada posyłam!
miziańsko dla stadka
klateczka świetna
klateczka świetna
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- BabeOfJazz
Jak ja dawno nie widziałam tych panów! ^^
Nawet nowy lokator jest : )
W klatce się pozmieniało : D
Wszystkie nosie do miziania koniecznie! ; *
Nawet nowy lokator jest : )
W klatce się pozmieniało : D
Wszystkie nosie do miziania koniecznie! ; *
- szczurzyca.
- Kontakt:
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
- szczurzyca.
- Kontakt:
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Urok samców. 
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek