ZWIERZOZAURY: Remake
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: ZWIERZOZAURY: Remake
aj, Pina Colada to wariatka mała
jedyna która od razu wyróżniała się z tłumu maluchów, ale charakterkiem też wyjątkowa była 
Widziały gały co brały 
nie nie chcę żebys pomyślała że się czuję w błąd wprowadzona po prostu też mi się spodobała ta klatka, bo wygląda porzadnie, ale zdecydowanie nie jestem z niej zadowolona, cięzko się w niej sprząta, mocno mi już zardzewiała (dzięki szczurom) jeden pręcik się wyłamał, i jest koszmarna w transporcie, jak się wyprowadzałam do Wrocławia to zajęła 3/4 miejsca w samochodzie, uniemożliwa to tez oddanie komuś szczurów na przechowanie itp. generalnie będę celować w coś z ferplasta składanego w przyszłościIvcia pisze:
alken, z jednej strony miło słyszeć, że mój temat do czegoś Cię zmotywował, a z drugiej, to jakbym kogoś w błąd wprowadziła. Dlaczego jesteś niezadowolona z klatki? Ja bardzo ją lubię. Kupiłam ją nową po dość niskiej cenie, ma fajny sprzęt w środku, jest duża, nieźle się nawet komponuje w moim pokoju...
ale fakt, wygląda estetycznie i bajerancko i jest duża
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
U mnie wszystkie pręciki są na swoim miejscu, raczej nigdzie nie zardzewiała...
Ale fakt - ciężko ją się myje i ciężko o transport
Jakbym drugi raz miała kupować, to też ferplast, ale żebym specjalnie jakaś niezadowolona była, to nie.
Jedyne uszkodzenia u mnie w tej klatce, to troszkę pogryziona kuweta i odgryziona rączka do podnoszenia klatki,
ale to sprawka Faramuszki ['] , która wszystko i zawsze musiała zjeść. Jedyny mój szczur, który pogryzł mi i poniszczył...
hmm... długo by wymieniać co. Wszystko co znalazł na swojej drodze - to w skrócie
Ale fakt - ciężko ją się myje i ciężko o transport
Jakbym drugi raz miała kupować, to też ferplast, ale żebym specjalnie jakaś niezadowolona była, to nie.
Jedyne uszkodzenia u mnie w tej klatce, to troszkę pogryziona kuweta i odgryziona rączka do podnoszenia klatki,
ale to sprawka Faramuszki ['] , która wszystko i zawsze musiała zjeść. Jedyny mój szczur, który pogryzł mi i poniszczył...
hmm... długo by wymieniać co. Wszystko co znalazł na swojej drodze - to w skrócie
Zapomniałam napisać... Dzisiaj po 20 odbieram z dworca kapturzastą!
Muszę w tym celu zerwać się z zajęć, ale... Są ważniejsze rzeczy
Muszę w tym celu zerwać się z zajęć, ale... Są ważniejsze rzeczy
-
Cyklotymia
http://img830.imageshack.us/i/p1120561.jpg/ - o, wspina się i coś jeszcze w łapce ma?
Śliczniuuuutkie
Śliczniuuuutkie
Od 21 jest z Nami kapturzasta.
Dużo strasu mi zapodały, bo dawno nie łączyłam i wszystkie cztery strasznie spanikowałyśmy.
Poprosiłam o rady Nawbie i Rune... Za pomoc dziękujemy
Teraz chwilowy spokój. Oby tak było do rana. Kciuki prosimy, bo ja jutro wyjeżdżam i byłabym rada, żeby zostały na weekend razem w klatce zadowolone ze swojego towarzystwa.
Dużo strasu mi zapodały, bo dawno nie łączyłam i wszystkie cztery strasznie spanikowałyśmy.
Poprosiłam o rady Nawbie i Rune... Za pomoc dziękujemy
Teraz chwilowy spokój. Oby tak było do rana. Kciuki prosimy, bo ja jutro wyjeżdżam i byłabym rada, żeby zostały na weekend razem w klatce zadowolone ze swojego towarzystwa.
http://img830.imageshack.us/i/p1120561.jpg/ Uroczy maluszek. 
9 duszyczek za TM [*]
Jestem podłamana
Nie integruje się z małymi, ani ze mną.
Ręce mam całe podrapane do krwi, próbuje mnie gryźć, krzyczy, piszczy, lamentuje
Nawet jak nie chcę jej brać na siłę i podstawiam ręce, żeby małe weszły ona podchodzi i próbuje mnie łapać zębami.
Zaczynam się jej bać
NIE TAK MIAŁO BYĆ!
Ręce mam całe podrapane do krwi, próbuje mnie gryźć, krzyczy, piszczy, lamentuje
Nawet jak nie chcę jej brać na siłę i podstawiam ręce, żeby małe weszły ona podchodzi i próbuje mnie łapać zębami.
Zaczynam się jej bać
Kurcze.. Kciukamy za Was z Manilą.
A u mnie codziennie dużo lepiej, Manilka lubi spać mi w rękawie, dziś prawie w ogóle nie boi się ręki, od wczoraj liże mnie po palcach i wygląda ze swojej hamaczkowej dziupli jak ją wołam
A u mnie codziennie dużo lepiej, Manilka lubi spać mi w rękawie, dziś prawie w ogóle nie boi się ręki, od wczoraj liże mnie po palcach i wygląda ze swojej hamaczkowej dziupli jak ją wołam
Manila & Filomena & Tula & Tasmania
Gratuluję. Moje maluchy są bardzo oswojone. Piły mi dzisiaj z ręki 
Wchodzą do nogawek spodni, pod bluzę, ganiają po mnie.
Jednak "nowa" jest dzik nad dziki i nie wiem co dalej... Boję się jej.
Wchodzą do nogawek spodni, pod bluzę, ganiają po mnie.
Jednak "nowa" jest dzik nad dziki i nie wiem co dalej... Boję się jej.
- Paul_Julian
- Kontakt:
Daj jej czas, przeciez to dopiero kilka dni..
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
-
klimejszyn
- Kontakt:
Ivcia, jak przez kilka dni się nie przyzwyczai, to próbuj oswajać metodą na siłę. u mnie zadziałało z dwoma dzikuskami. braliśmy je pod bluzę, albo zamykaliśmy w dloniach, żeby się uspokoiły i wkońcu zasypiały.
trzymam kciuki, żeby się udało ze szczurką dogadać !
trzymam kciuki, żeby się udało ze szczurką dogadać !
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..