Moderator: Junior Moderator
Konspiracja w domu Nietopera! No to czekamy (nie)cierpliwie na fotkiJejku,bo aż mnie łapki świerzbią do pstrykania fotek,ale...Menża tesciowa tu jest,czytaj - moja mamusia...kulek pisze:Nietoperku, a może jakieś foteczki stadka z Indianerem?Przyjechała na kilka dni,a to jeden z tych zatwardziałych obrońców tezy strychniny w szczurzych ogonach,jadu w szczurzych zębach i przyczyny wszelakich ludzkich schorzeń leżących u stóp samej szczurzej obecności w promilu kilometra...
A ten "Pech" to wcale nie przez czarne koty,tylko przez szczury właśnie...
"Mamusia"...jednostka niereformowalna...
![]()
Szczury chowam przed nią,upycham w szafie,żeby tylko się nie doliczyła,że zamiast sześciu,o których wie,jest 9...A ten mały,co go przywieźli,to tylko tymczas i za tydzień jedzie do DS...![]()
Uff...babcia Halinka jutro wyjeżdża...I BĘDĄ WRESZCIE FOTKI!!! I wreszcie szczurza wolność
A ja mam takie dziwne jakieś wrażenie,że wszystkie szczurasy z tego miotu,są tak samo wyjątkowe,tak samo piękne,tak samo mądre,tak samo lgnące do człowieka...I wszedzie będą dobrze przyjęte.Przecież to taki magiczny miotBlanny pisze:U mnie tak samo. Jakby Nessie wyjechał na wakacje i teraz wrócił do stęsknionej braci.Widać to ogólnie strasznie miłe, przyjazne i bezproblemowe chłopaki.
Cieszę się, że w końcu porwałaś Indiańca, a nie mojego, bo mój to taka przytulaśna klucha.
Już od rana ładuję baterie do aparatu!!!kulek pisze: No to czekamy (nie)cierpliwie na fotki
Bo on wygląda jak Zue Zuo.Paul_Julian pisze:Zgredek dzisiaj coś nie w sosie albpo na kacu http://img832.imageshack.us/i/dscn1700l.jpg/
Nietoperr, Twoje foty nawet chaotyczne są fajneI znowu ustawialas szczury-jak nie na kanapie w rządku, to gęsiego
Pudzian mój kotlet!MÓJ!!!Vena pisze:PudzianOddaj mi go, oddaj, oddaj!