Mictlanowe Samcole
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Mictlanowe Samcole
No i stało się, dzisiaj przyjechały do nas dwa dumbolki oraz tymczasowicz
. Cała trójka jest przeboska
. Myślę, że wieczorem jakieś zdjęcia się pojawią.. 
No nic, zacytuję się z drugiego forum
Już sam nie wiem.. Idę dalej próbować i nadzorować.. życzcie powodzenia..No i niestety.. Chłopaki za cholerę nie chcą się połączyć ><. Przy każdym podejściu jakiegoś szczura z mojego stada drą się w niebogłosy, już nie mogę tego słuchać, chłopaki nie mogą ich powąchać, nie mogą podejść, nie mogą zrobić zupełnie nic.. Już mam tego dosyć.. Nie wiem do cholery dlaczego są takimi panikarzami, z żadną młodzieżą nie miałem takiego problemu.. = = Beżyk jak beżyk, ale Czarnuch drze ryj nawet jak jeszcze do niego nie podejdzie żaden szczur.. Jestem po prostu wściekły..
Jeju to może przez to że tak Ci marudziłam że czarny jedzie do Ciebie?! ;o
Ja takiego problemu nie miałam na całe szczęście
ale trzymam kciuki jak najmocniej !
Ja takiego problemu nie miałam na całe szczęście
ale trzymam kciuki jak najmocniej !
Manfred
[*] Alfred
[*] Bolesław
[*] Kayomi
[*]
Niedobrze.. Chłopaki pogryźli młodych.. Buba, nasza stadowa ciapa zaczęła się rzucać na chłopaków, pogryzł mnie.. Hades znów zaczął piszczeć, Labik też zaczął gryźć.. Loki to samo.. Nie wiem co się dzieje.. Maluszki oddzielone, a oni dalej wojują, co się stało z chłopakami...? Jeśli wciąż będzie tak samo to za tydzień - dwa będę szukał domku całej trójce.. niestety..
Oby się niedługo wszystko uspokoiło i wszyscy się pokochali ;(
Manfred
[*] Alfred
[*] Bolesław
[*] Kayomi
[*]
Nie chciałem już właścicielce robić przykrości, ale niestety samczyki są bardzo słabo zsocjalizowane..
- szczurzyca.
- Kontakt:
ojoj, no to życzę powodzenia. też miałam trudne łączenie ostatnio, futro latało, ale się szybko ułożyło
u Was będzie tak samo
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
- BabeOfJazz
Ale ty się szybko poddajesz, Dominiku!Mictlan pisze: Jeśli wciąż będzie tak samo to za tydzień - dwa będę szukał domku całej trójce.. niestety..
Mój Mloniek od Mony też ciągle wrzeszczał jak któryś chociaż spojrzał na niego...
A jak pojawił się Agutek od ciebie to Serafin się na dywanie wyżywał non stop... ; D
Pamiętasz jak było z Odynem i Hadesem? Wystarczy czasu i cierpliwości : )
Trzymam kciuki! ^^ I czekam na zdjęcia nowych panów : )
Babe, w sumie masz rację.. Pamiętam jak z brudnonoskami się męczyłem przez ponad miesiąc.. To dopiero było piekło.. No nic, będziemy próbować 
Florek przemianowany póki co na - Radar
Beżyk dumbo przemianowany na - Gofer
Czarnuch dumbo przemianowany na - Wenflon
Nie wiem dlaczego, nie wnikajcie..
Florek przemianowany póki co na - Radar
Beżyk dumbo przemianowany na - Gofer
Czarnuch dumbo przemianowany na - Wenflon
Nie wiem dlaczego, nie wnikajcie..
Goferek z Wenflonem połączeni..
tylko Radar się nie chce połączyć.. Będziemy jeszcze później próbować 
Brawo :*
A tak szybko chciałeś się poddać
A tak szybko chciałeś się poddać
Manfred
[*] Alfred
[*] Bolesław
[*] Kayomi
[*]
A nie wiem.. Jakiś zły dzień wczoraj, psy się pogryzły, koty, potem odwaliło szczurom, już nie miałem siły po prostu.. Ale ważne, że dzisiaj już WSZYSCY są razem, czyli cała wesoła 14stka
. Teraz tylko trzeba znaleźć domek dla Radarka i tyle..
. Ale najpierw tak jak mówiłem, musimy go odkarmić, na pewno przy adopcji będą miały pierwszeństwo osoby już bardziej doświadczone, udzielające się na forum, ponieważ on pomimo tego, że jest malutki nie jest jakiś taki grzeczny itp.. Lubi się wydrzeć, dziabnąć itp.. Ze szczurami też się niezbyt dogaduje, ale będziemy nad tym pracować 
No to życzę powodzenia i w przyszłości cudownego domku dla Radarka 
Manfred
[*] Alfred
[*] Bolesław
[*] Kayomi
[*]
Przecież już go ma..furburger pisze:No to życzę powodzenia i w przyszłości cudownego domku dla Radarka
haha ! Też pewnie jakbym miała tymczasowicza to długo by nim nie był 
Manfred
[*] Alfred
[*] Bolesław
[*] Kayomi
[*]