a nie mówiłam?!
Mictlanowe Samcole
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- szczurzyca.
- Kontakt:
Re: Mictlanowe Samcole
behehe, wiedziałam! 
a nie mówiłam?!
a nie mówiłam?!
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Jeszcze nic pewnego, więc się tak nie ciesz, coszczurzyca. pisze:behehe, wiedziałam!
a nie mówiłam?!
Patrząc na zachowania chłopaków.. Czarny dumboszek został jednak Kermitem, a nasz tymczasowicz pozyskał imię Klakier, swoją drogą musimy jutro pomyśleć nad czymś jak zabezpieczyć klatkę, bo skubaniec sobie ucieka kiedy mu się podoba, dlatego też dzisiaj siedzi całą noc w transporterku, nie ma wyboru
. Sam sobie napytał biedy to będzie cierpiał, a co 
Dobra, zrobiliśmy dzisiaj trochę zdjęć, a więc oto i one 
Kermit
1.
2.
3.
4.
Po pierwszych obserwacjach - Niby to wariat, biega, skacze, podgryza, ale co o czego to stwierdza, że ma dość i się kładzie za łóżkiem aż się wybieg nie skończy, jakby musiał to 'odpękać' ..
Gofer
1.
2.
3.
4.
Po pierwszych obserwacjach - Leń, leń i jeszcze raz leń.. Do hamaczka zawsze zabiera trochę granulatu na wszelki wypadek jak zgłodnieje.. Do poidła to najchętniej by w ogóle nie schodził bo i po co pić, mam wrażenie, że jego motto życiowe to "JEŚĆ I SPAĆ!"
Klakier
1.
2.
3.
Po pierwszych obserwacjach - No i powiedzcie, że nie jest słodki.. Malutka mysza
. Nie wiem czy go oddamy, ale raczej w to wątpię..
. Ogólnie to jest roztrzepany, wszędzie go pełno, a zrobienie mu zdjęcia graniczy prawie, że z cudem 
No i mały bonus ku uciesze tłumu ^^
1.
2.
3.
4.
5.
I jeszcze kilka zdjęć, których tutaj chyba nie było..
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
No, to na razie nie ma jęczenia o foty
Kermit
1.
2.
3.
4.
Po pierwszych obserwacjach - Niby to wariat, biega, skacze, podgryza, ale co o czego to stwierdza, że ma dość i się kładzie za łóżkiem aż się wybieg nie skończy, jakby musiał to 'odpękać' ..
Gofer
1.
2.
3.
4.
Po pierwszych obserwacjach - Leń, leń i jeszcze raz leń.. Do hamaczka zawsze zabiera trochę granulatu na wszelki wypadek jak zgłodnieje.. Do poidła to najchętniej by w ogóle nie schodził bo i po co pić, mam wrażenie, że jego motto życiowe to "JEŚĆ I SPAĆ!"
Klakier
1.
2.
3.
Po pierwszych obserwacjach - No i powiedzcie, że nie jest słodki.. Malutka mysza
No i mały bonus ku uciesze tłumu ^^
1.
2.
3.
4.
5.
I jeszcze kilka zdjęć, których tutaj chyba nie było..
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
No, to na razie nie ma jęczenia o foty
Mizianko dla wszystkich panów proszę :d
Manfred
[*] Alfred
[*] Bolesław
[*] Kayomi
[*]
Ahh, Kermit! Toż to cudo
http://img163.imageshack.us/i/img8079.jpg/ Piękne zdjęcie, zresztą wszystkie cudne. Wymiziaj każdego
http://img163.imageshack.us/i/img8079.jpg/ Piękne zdjęcie, zresztą wszystkie cudne. Wymiziaj każdego
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
- szczurzyca.
- Kontakt:
Gofer podbił moje serce, ale dalej wzdycham do Frodusia 
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
On na tym zdjęciu wygląda jakby się na coś czaił ^^lovekrove pisze:Ahh, Kermit! Toż to cudo![]()
A ja już bym chciał żeby on był więęększy..szczurzyca. pisze: Gofer podbił moje serce, ale dalej wzdycham do Frodusia![]()
- szczurzyca.
- Kontakt:
wyślij mi go tu, to moja mama go podtuczy 
Sugerujesz, że źle go karmię...? 
- szczurzyca.
- Kontakt:
nie no co Ty!
to moja mama źle karmi - to dobrze jak przybierze 0,5 kilo w tydzień? no właśnie 
Pewnie, że dobrze, to jest po prostu dieta cud, je ile chce, a jak schudnie to będzie cud ^^szczurzyca. pisze:nie no co Ty!to moja mama źle karmi - to dobrze jak przybierze 0,5 kilo w tydzień? no właśnie
sa odpałowi!!
my jesteśmy nienasyceni 
co nie?Mictlan pisze:No, to na razie nie ma jęczenia o foty
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Da się zauważyć...Jessica pisze: co nie?my jesteśmy nienasyceni