8 niespodzianek z merchowego pola (NIE MA wolnych maluchów)
Moderator: Junior Moderator
Re: 8 niespodzianek z merchowego pola (NIE MA wolnych maluch
Szczęśliwa kobieto, słów mi brakuje z zazdrości!
Jak ja wytrzymam, aż moja panna dorośnie do podróży!

-
- Kontakt:
A mi rogal z gęby nie znika i tak!!! 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
oooo matko <zakochałam się> marzenie, każdy jeden cudny *_* nooooo! nie moge mieć to chociaż sobie wyobraże że mam ! xD
Ze mną: liczi... mango juz za TM ... 
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.

Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
Jutro będzie u mnie Nessie mój.
Już nie mogę się doczekać. 

- Mucha321
- Kontakt:
Ja w poniedziałek odbieram Texia! aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! 

' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

-
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaa!!!Muuuuuchaaaa!!!A on był u mnie!!!Widziałam!!!Kiziałam!!!Słoniątko cudne!!! 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
- StasiMalgosia
No i się chłopcy rozjechali
smutno tak jakoś bez tych małych urwisów.
Wstawię jeszcze kilka zdjęć całej trójeczki razem

I dzisiejsze zdjęcia dziewczynek

żadnej z dziewczynek nie nazwałabym grzeczną
Maluszki jedzą Tinę Rattine, oprócz tego można im podawać jajka, wszelkiego rodzaju delikatne zupki bez przypraw, kaszki mleczne a jako smakołyki banany, jabłka, jogurt naturalny z miodem, lubią bardzo gotowany makaron
(Hanka i Medyk muszą uważać na tego nieszczęsnego brokuła)
Szczurzyca jak to, Missi nie możesz odróżnić, przecież przez cały filmik to ona najbardziej uparcie próbuje wyjść z klatki
(chociaż fakt robi to tak szybko że można pomyśleć że to kilka szczurów, nie jeden)

Wstawię jeszcze kilka zdjęć całej trójeczki razem

I dzisiejsze zdjęcia dziewczynek

IHime to tylko pozoryGrzeczne chociaż to moje dziecię? Bo na filmiku wygląda na aniołka. Nieco żarłocznego aniołka.

Dakota i Alabama są do siebie tak podobne że można mieć problem z odróżnieniem, różnią się jedynie odrobinę odcieniem bo wielkością już nie.Cudne! Niestety, ze wstydem przyznaję, że nie byłam w stanie rozpoznać mojej Dakoty. Nic to, wszak wszystkie są jednakowo śliczne. Upilnowanie ich to jest wyzwanie nie lada!
Przy okazji prosimy o informację jaką karmę maluszki tak chętnie wcinają i czego już pokosztowały spośród innych smakołyków, żebyśmy wiedziały co im dawać bez obaw, a z czym zachować ostrożność. Myślę, że te informacje najlepiej zamieścić tutaj, żebyśmy Was nie nękały pytaniami na PW.
Maluszki jedzą Tinę Rattine, oprócz tego można im podawać jajka, wszelkiego rodzaju delikatne zupki bez przypraw, kaszki mleczne a jako smakołyki banany, jabłka, jogurt naturalny z miodem, lubią bardzo gotowany makaron

Szczurzyca jak to, Missi nie możesz odróżnić, przecież przez cały filmik to ona najbardziej uparcie próbuje wyjść z klatki

Alabama jest cudowna 

-
Rany, jak one szybko rosną
Już nie mogę się doczekać naszej maluty, podwójnie ze względu na to, że miałam ją już w rękach 

[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
-
- Kontakt:
A ja do tej pory rozpływam się nad moim Indiańcem...
Jeszcze nigdy nie trafił mi się aż tak odważny mały szczur,który nic a nic nie boi się moich wielkich cielaków!
One są tym faktem oczywiście bardzo zdziwione i zaszokowane,no bo jak to,taki mały gnojek,a w nosie ma kto tu rządzi???
Jest szczurem idealnym
Mądry,odważny,przystojny,pierwszy pcha się na ludzkie ręce,lubi odkrywać nowe miejsca,ale nie ucieka jak większość maluchów,gdy tylko ma okazję,co mnie bardzo zdziwiło.Pierwszy u mnie tak młodziutki szczurek,którego puszczam już na wybiegi i który WRACA do klatki razem z resztą na czas karmienia...
"Jestem mądry,jestem piękny i dobrze mi z tym!"

Jest szczurem idealnym

"Jestem mądry,jestem piękny i dobrze mi z tym!"

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Hej, dziewczyny, nie bądźcie samolubne. Pokażcie Waszych chłopaków.
Myślę, że dobrze by było nie zamykać tego wątku i od czasu do czasu pokazać zdjątka naszych ośmiu niespodzianek, wymienić się spostrzeżeniami, informacjami o (odpukać) problemach zdrowotnych. Co Wy na to?
Myślę, że dobrze by było nie zamykać tego wątku i od czasu do czasu pokazać zdjątka naszych ośmiu niespodzianek, wymienić się spostrzeżeniami, informacjami o (odpukać) problemach zdrowotnych. Co Wy na to?
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
Jakież to to piękne
Pierwszy raz widzę takie słodziaczki 

-
- Kontakt:
No dobra,to ja się chwalę!Wybaczcie mi tylko ewentualne literówki,bo mi 9 szczurów biega po podłodze,na której ja też siedzę z biedną klawiaturą...
Co chwilę jakieś łapiszcza na nią wskakują,ogólnie na mnie,na szyję,drapiąc niemiłosiernie,pod spódnicę zaglądają...Mały Indiana bryka po pokoju razem z moimi,w które tchnął trochę życia i świeżej krwi
Ale na wybiegu jeszcze sam do mnie nie przychodzi.Obserwuje,jak reszta to robi,ale sam jeszcze nieśmiały.Inaczej na rękach - kiziol miziol straszeczny!!!
Tak go szybko stado przyjęło,jakby faktycznie od zawsze tu był.

Mój mały,nadprogramowy,dziewiąty Wspaniały...

Tak go szybko stado przyjęło,jakby faktycznie od zawsze tu był.

Mój mały,nadprogramowy,dziewiąty Wspaniały...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Nietoperku, masz śliczne stadko, takie urozmaicone
. Indiana jest jeszcze taki malusi przy dorosłych szczurasach, ale wygląda jak klejnocik. Mizianko dla wszystkich, ze szczególnym uwzględnieniem malucha.

SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;