Ogoniaści Poznaniacy- Za Kapturem Panny Sznurem :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Re: Spidi ma Fuksa,że Baloo ma Cekina! Istny Eden

Post autor: Jessica »

dziś mi serce stopniało ::) moja przylepa,chudziutka, łysa dupka podbiegł wdrapał się na mnie z zamiłowaniem wyiskał mi ręce,potem okręcił się zwinął w kłębuszek i zasnął :-* Spiduś jest tak strasznie kochający.

Mam zabójce wszystkich hamaków! :-X BALOO!
egoista! jak on leży jest dobrze,wejdzie ktoś inny idzie i wypycha a jak nie chcą wyjść to gryz-gryz i po sznurkach... szczury spadają a on triumfując wchodzi na hamak wiszący na jednym sznurku. O0 wisi jak tarzan ale uwierzcie mi jaka radość :D
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
lovekrove

Post autor: lovekrove »

U mnie to tylko z rozpaczy, w tęsknocie za mną wyżyły się na hamaku. Jak śmiać mi się chciało jak właziły, a potem z niego zjeżdżały ;D Marzy mi się, żeby któryś kiedyś zasnął mi na kolanach ::) Pożycz Spidusia :D Śliczne masz stwory, miźnij ode mnie ;)
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

lovekrove pisze:Pożycz Spidusia
odwiedź nas :) :-*
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
Agatow

Post autor: Agatow »

Jessica pisze:dziś mi serce stopniało ::) moja przylepa,chudziutka, łysa dupka podbiegł wdrapał się na mnie z zamiłowaniem wyiskał mi ręce,potem okręcił się zwinął w kłębuszek i zasnął :-* Spiduś jest tak strasznie kochający.

Mam zabójce wszystkich hamaków! :-X BALOO!
egoista! jak on leży jest dobrze,wejdzie ktoś inny idzie i wypycha a jak nie chcą wyjść to gryz-gryz i po sznurkach... szczury spadają a on triumfując wchodzi na hamak wiszący na jednym sznurku. O0 wisi jak tarzan ale uwierzcie mi jaka radość :D

Taaaaa szczury dziwnie okazują miłość.. ale najważniejsze, że Cię kochają.
A co do historii z hamakami to leżę przy kompie ze śmiechu LOL Co za wredzioch! Szczególnie wizja spadających i przerażonych szczurów i złośliwego podwąsowego uśmiechu LOL Wiesz co, może spróbuj jakieś metalowe zawieszki bo to nie fair że Baloo sam się rozpycha ;) A może więcej hamaczków? Wymiziaj Tarzana po brzuszku >:D
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

już się ciebie pytałam chyba czy się nie chcesz na szczura wymienić ;)!
ach ta szczurza miłość :D
u mnie dzisiaj MEGA kłótnia. Tie'a tak nastroszonego to jeszcze nie widziałam i się rzucał [koło mnie na dodatek] ciagle na Hasza z wrzaskiem i kopniakami po pysku. co go oddzieliłam, to za moment to samo. a za chwilę spali koło siebie.. gupki, no normalnie gupki :D ;)

fotki dawaj :P!
Awatar użytkownika
Agatow

Dam fotki nie ma sprawy ale ze mnie to takie spec od grafiki że muszę błagać Michała o wsparcie LOL Wiec to nie tylko ode mnie zależy.. a zamienić się na szczura? Może na dzień lub dwa ale tak naprawdę to kochamy nasze futrzaczki... nawet jak broją i mamy ich chwilowo dość ;)
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Agatow pisze:Wiesz co, może spróbuj jakieś metalowe zawieszki bo to nie fair że Baloo sam się rozpycha
są! to obżera tam gdzie są przyszyte do materiału O0

SPIDUŚ JEST ZE MNĄ DWA LATKA! <3
Obrazek
Awatar użytkownika
furburger

Post autor: furburger »

Sto lat, Sto lat!
Manfred :'( [*] Alfred :'( [*] Bolesław :'( [*] Kayomi :'( [*]
Awatar użytkownika
lovekrove

Post autor: lovekrove »

Sto, a nawet dwieście! ;D Najlepszego!
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

wszystkiego najnajnaj Spidusiu! oby jeszcze 100x tyle!!
u ciebie takie cudowne wieści, a u mnie takie smutne :( :(
IHime

Post autor: IHime »

Tort dla Spidusia był? Bo ja nie widziałam i domagam się powtórki i dokumentacji zdjęciowej! ;)
Wszystkiego najlepszego, Spidi!
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

Jessica pisze: SPIDUŚ JEST ZE MNĄ DWA LATKA!
i oby jak najdłużej, tego Wam życzę :-*

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/64b ... 80a49.html śliczności :-* , przypomina mi mojego Noreczka
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
ol.

Post autor: ol. »

Spidiemu i Tobie - mnóstwa następnych szczęśliwych chwil !

Natomiast Baloo... nie wiem jak ty to robisz chłopie, ale coraz bardziej Cię lubię 8)
Awatar użytkownika
Agatow

2 lata to już całkiem poważny szczur ;) Czy była jakaś specjalna impreza z okazji urodzin? Może specjalne smakołyki i mizianko? ;D Sto lat maluszku!
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

Gratuluję i życzę zdrowia Spidusiowi :) I reszcie też ;D
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”