Mictlanowe Samcole

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Re: Mictlanowe Samcole

Post autor: Jessica »

Mictlan pisze:Da się zauważyć...
:D :D :D
musisz zaspokajać nasz żądze O0
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

dawać zdjęcia!!! Froda i.. no i Buby! natychmiast! ::)
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
Mictlan

Post autor: Mictlan »

Później moooooooooooże coś zrobię :P. Dzisiaj cała XL'ka do szorowania + nowe wyposażenie chłopaki dostaną, więc pewnie i zdjęcia klatki będą :D. Swoją drogą, chyba tylko Buba potrafi zasnąć podczas przechodzenia z jednego hamaku na drugi 8)
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

Mictlan pisze:Późniejtylko Buba potrafi zasnąć podczas przechodzenia z jednego hamaku na drugi 8)
::) ;D
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
Mictlan

Dopiero skończyliśmy mycie, urządzanie itp.. Chłopaczki zadowoleni, ale zdjęcia najwyżej jutro bo teraz już by 3ba było z lampą i w ogóle nie mam sił ... :P
Awatar użytkownika
Mictlan

No i mamy niespodziankę.. Prawdopodobnie już w niedzielę będzie u nas nowy, ostatni lokator przed następnym doszczuraniem.. :)
Jak niektórzy wiedzą na drugim forum mataforgana była zmuszona oddać swoich trzech chłopców, u nas zamieszka :
Umberto Eco of Anahata, dziękujemy Nakashy za zgodę oraz mataforganie za zaufanie :).

A oto Umberto :)

Obrazek

Obrazek

Zdjęcia są własnością mataforgany :) .
Awatar użytkownika
Mictlan

Jednak pokusiliśmy się o trzy zdjęcia na dobranoc :)

Obrazek Obrazek[/URL [URL=http://img715.imageshack.us/i/s73r0974.jpg/]Obrazek
Awatar użytkownika
Mictlan

O edycjo.. proszę o poprawienie linków..
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Post autor: tahtimittari »

http://img600.imageshack.us/i/s73r0972.jpg/ ale śpiochy ::)
http://s33.photobucket.com/albums/d79/m ... ent=e1.jpg przeuroczy rudzielec, będzie miał dobry nowy domek ^-^
ammy88

Post autor: ammy88 »

Jak się Umberto Eco miewa? Taki spokojny i milutki był, więc podejrzewam że z łączeniem problemów nie było :D Daj kilka fotek z tym przystojniakiem :) Mizianie dla wszystkich panów :)
moje małe faceciki: Rico&Mieciu&Toffie&Heniutek
W szczurzym niebie Rayo&Alvaro&Koksik-Gacuś&Felix
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=29187
Awatar użytkownika
Mictlan

ammy88 pisze:Jak się Umberto Eco miewa? Taki spokojny i milutki był, więc podejrzewam że z łączeniem problemów nie było :D Daj kilka fotek z tym przystojniakiem :) Mizianie dla wszystkich panów :)
Niestety, z Umberto nie tak gładko.. Buba i Forrest mają zapalenie płuc, od wczoraj karmię, poję ich przez strzykawkę i podaję steryd + aminokwasy.. Forrest dzisiaj doszedł już w połowie do siebie, ale Bubuś dalej kiepsko.. Łączenie Eco skończyło się tym, że z 3 miejsc leciała mu krew, bo dostał dziaby od samozwańczego alfy Lokiego.. Jeśli Buba szybko nie wyzdrowieje to loki wprowadzi w klatce anarchię.. Dlatego potrzebujemy masę kciuków za zdrowie chłopców :). No i szczurzyca., pięknie dziękujemy za Beta glukan :-* . Mam nadzieję, że uda się mi kiedyś odwdzięczyć za to.. :-*
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Mają zdrowieć, chłopaki!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
Mictlan

Paul_Julian dziękuję Ci za wsparcie i pomoc na drugim forum :). Przydało się, Forrest lepiej się poczuł po Sinlacu bo dopiero po tym udało mu się normalnie wypróżnić.. :)
ammy88

Post autor: ammy88 »

No to dużo zdrówka dla chłopaków i kciukamy mocno. Wiem już co znaczą chore szczurasy, bo jednemu musiałam dawać zastrzyki i nie było to prostym zadaniem, a nie wyobrażam sobie podawać coś im dopyszcznie...
moje małe faceciki: Rico&Mieciu&Toffie&Heniutek
W szczurzym niebie Rayo&Alvaro&Koksik-Gacuś&Felix
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=29187
Awatar użytkownika
Mictlan

Ale niestety nie ma wyboru.. Forrest już lepiej, ale Bubie dalej muszę podawać doustnie.. Najgorzej jest podawać steryd.. Zajmuje mi to rano razem z karmieniem około 1,5h, a zaczynam o 5 rano..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”