Mictlanowe Samcole

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Agatow

Re: Mictlanowe Samcole

Post autor: Agatow »

Ale masz bandę ;)
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
lovekrove

Post autor: lovekrove »

Kciukam za zdrowie podopiecznych ;)
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

śliczni Panowie!
RUUDYY jak ja zazdroszcze :D
dużo zdrówka życzymy
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
Agatow

Jak tam? Zdrowieją trochę? Lekarstwa zaczęły działać??? Trzymam kciuki za zdrowie całej piętnastki :D
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
Mictlan

Post autor: Mictlan »

Zdrowieją i to błyskawicznie :D. Już dzisiaj dr. Ania pozwoliła chłopakom wrócić do stadka :)! Więc już tylko Eco został do połączenia .. O0
Awatar użytkownika
Agatow

No proszę jak szybko wracają do formy! Bardzo się cieszę :)
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

zdjęciazdjęciazdjęciazdjęciazdjęciazdjęcia!! :P
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
Mictlan

Dzisiaj jak zwykle wróciłem ze szkoły, zauważyłem, że nie widzę na hamaku mojej białej kulki, nie było go tam, myślałem, że je.. I było tak, jak myślałem.. Leżał, koło miski, niestety już martwy.. W pierwszej chwili niedowierzałem, dlaczego on ? Przecież chłopcy wracają do formy po zapaleniu płuc, Labisiowi nic nie było, biegał, zwiedzał... Wyciągnąłem go z klatki.. Otworzyłem mu pyszczek.. Udusił się.. Z gardełka wystawał kawałek, źle pogryzionej zielonej beleczki..

Pamiętam jak do nas przyjechałeś, nie lubiłeś chłopaków, gryzłeś ich i mnie.. Nie chciałeś się połączyć... W końcu Cię połączyliśmy ze stadem, ale dalej mnie gryzłeś.. Pomimo tego już wtedy strasznie mnie zauroczyłeś.. Byłeś moją białą kulką, dużą, grubą, dobrze wiesz, że byłeś jedyny w swoim rodzaju.. :( Więc dlaczego dzisiaj, dlaczego w dzień, kiedy od rana były same dobre wieści.. Mieliśmy niebawem jechać z Wami na kontrolę, ale najwidoczniej nie chciałeś.. Pamiętaj, że zawsze będziesz mieć specjalne miejsce w moim sercu, nigdy Ciebie nie zapomnę kochana, biała kulko.. Nigdy nie zapomnę Twoich pięknych, różowych gałek, tego jak po trudnym łączeniu zawsze wesoło biegałeś z Lokim.. Nigdy tego nie zapomnę, wiedz, że będzie mi Ciebie brakować.. Na koniec zdjęcie.. Ciebie z Twoim niegdyś znienawidzonym szczurem, a zarazem tym, który stał się Twoim najlepszym bratem... Brakuje nam Ciebie kochanie.. Pozdrów za Tęczowym Mostkiem Oriona i Gonza, mam nadzieję, że będziecie się dobrze bawić...[*]

Obrazek

Pamiętaj, że Cię kocham.. :serducho:

[*]..
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

strasznie mi przykro Mictlan!
[*]
trzymaj się tam!
Awatar użytkownika
lovekrove

Post autor: lovekrove »

:'( Przykro mi, trzymaj się.

[*][/size][/b]
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

:( [*]

trzymaj się ! :-*
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
Mictlan

Zaraz się biorę za ładowanie aparatu, ogarnę pokój, samego siebie i będę robił zdjęcia :D. Dzisiaj przy wypuszczaniu chłopaków wyciągnąłem z XL'ki 11tke i jeszcze 10 minut szukałem Labika zanim zdałem sobie sprawę, że jego przecież już nie ma...
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

na zdjęcia czekamy z niecierpliwością :P!
[btw: w XLce się mieści bezproblemowo 11 facetów? ona nie jest na 9 szczurów czasem?]
rozumiem, że rudzielec z wadowic do ciebie jedzie ;)?

doskonale cię rozumiem, Mictlan. moje stado też się teraz wydaje niekompletne i mówię nadal, że mam 4. szczury a nie 3 :(
Awatar użytkownika
Mictlan

Tak klauduska, dobrze urządzona klatka jest w stanie pomieścić większą ilość szczurów, zresztą niezbyt wierzę w kalkulatory :). Póki każdy z nich ma miejsce to jest dobrze :). Chciałbym żeby rudzielec przyjechał, ale niestety nie. Ostatnio kiepsko z kasą i coś czuję, że będzie trzeba zrobić jakiś bazarek..
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

porób też zdjęcia klatce i podpatrzę trochę :P

nadal odsprzedajesz XLkę? mnie się ona bardziej wygodna niż woliera wydaje, ale woliery w sumie żadnej nie miałam :). XLka kupe miejsca zajmuje, ale warta jest tego :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”